Készül a Theme Hospital szellemi örököse

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 14.
  • Bejelentés
Emlékeztek még a Bullfrog húszéves klasszikusára, a Theme Hospitalra? A független Oxymoron Games elhatározta, hogy elkészíti kórházmenedzser stratégia szellemi örökösét Project Hospital címmel. Nosztalgiára fel!

Elődjével ellentétben a Theme Hospital nélkülözi a humoros jegyeket, és egy kőkemény tycoon lesz - ha ismerted a Bullfrog 1997-es klasszikusát, ez is be fog jönni! A feladatunk itt is egy kórház üzemeltetése, persze nem készen kapjuk meg az ingatlant, mi építjük fel a nulláról. Kezdetben csak egy kicsi rendelő az egész, később folyamatosan bővíthetjük új szárnyakkal és osztályokkal.

A játékban sikeres építésznek, menedzsernek és orvosnak kell lennünk. Mi rendezzük be az intézményt, intézzük a személyzettel kapcsolatos feladatokat, és persze a betérő betegek diagnosztizálása és gyógyítása is ránk hárul. A készítők szerint több száz valós betegséggel szembesülünk.

Olyan mély a rendszer, hogy még az egészségügyi biztosításokkal is foglalkoznunk kell, laboratóriumi vizsgálatokat is végzünk, a diagnózis felállításához számos minijátékot teljesíthetünk. Ha megfelelően kezeljük a betegeinket, hírnevet szerezünk, így a legkorszerűbb eszközöket is megvásárolhatjuk.

Noha a Project Hospital a prágai Oxymoron Games első játéka, mégis olyan veterán fejlesztők alkotják, akik korábban a Mafia III-on, a Quantum Breaken, a Top Spin 4-en és az Euro Truck Simulatoron dolgoztak.

A játék jövőre érkezik PC-re. Még többi infót a hivatalos oldalon találsz.

4.
Buggy
#1: Igen, abszolút a humor vitte a hátán a sorozatot, volt még a láthatatlan ember is :D Meg az is vicces volt, amikor nem volt WC :D
3.
GAMEROD
Inkább maradok az eredeti Theme Hospitalnál, mert ezt még nézni is zavaró, annyira primitív a megvalósítás. Tisztelem a fejlesztők lelkesedését, de ebben a formában egy webböngészős ingyenes előugró játéknak is kevés. Léteznek ma már jó 3D engine-k amire lehetne ezt a témát építeni, befektetés nélkül nem lesz nyereség. Pedig a cím már megérdemelne egy igényes mai elvárásoknak megfelelő változatot.
2.
CaesarJunior
Úgyúgy! Volt nagy vízfejű akinek kiszúrták a fejét, majd felfújták normál méretre, hosszú nyelvűnek levágtak a nyelvéből.
Óriási volt imádtam sőt még most is 33 évesen :D, alíg várom legyen valami felturbózott hasolnó.
Egy szinten van nekem a Constructorral. Kedvencek.
1.
Juha
Pedig ide pont a régi "beteges" (szó szerint) humor kellene, már pontosan nem emlékszem, de volt valami olyan, hogy egy beteg összehányta a várót, és ha odaküldtem egy kezdő takarítót, akkor az is elhányta magát.
Egy pici feketehumor nélkül ennek nem lesz jó vége.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...