Ingyenes tartalmakkal bővül a Shadow of War

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 16.
  • Letöltés
Link másolása
A Warner Bros. szerint még idén egy csomó friss tartalomnak örülhetnek a Middle-earth: Shadow of War tulajdonosai. Első körben a továbbfejlesztett fotómódnak örülhetünk, de a jövő héten jönnek a végtelenített ostromok is.

Szerencsére a Warner Bros. nemcsak fizetős tartalmakkal bővíti a Shadow of Wart, az új ingyenes finomságok további lehetőségekkel kecsegtetnek a mordori küzdelem során. Bizonyára örülni fogtok a továbbfejlesztett fotómódnak, amely november 21-én élesedik: további filterek, keretek és textúrák közül választhatunk, ha meg akarjuk örökíteni az epikus pillanatokat.

Szintén november 21-én érkezik az Endless Siege és a Rebellion. Az előbbi során meg kell védenünk az erődjeinket Szauron ostromaitól - gyakorlatilag az endgame tartalom végtelenített változatáról van szó. A Rebellion során pedig az ologok és a urukok belülről bomlasztják az ork sereget.

December 5-én csaphatunk le az online Fight Pitsre, amelyben megtámadhatjuk egy másik játékos ork követőit. az Overlord vs. Overlord során pedig értékes jutalmakkal gazdagodhatunk.

Végül, december 12-én egy új Brutal nehézségi szintnek örülhetünk. Sokkal keményebb kihívás vár ránk, ahol harc közben nem kapunk utolsó esélyt.

2.
2.
FrankBlack
Ez annyira nem érdekel sajnos. A végtelenített endgame tartalomban reménykedtem, de az egyik forrás szerint ez az endless mód inkább arról szól, hogy véget nem érő hullámokban támadják az erődöt, és az a lényeg meddig bírod. Ez nem tetszik. Az alap játék viszont nagyon. Úgyhogy maradok az újrajátszásnál. Fenékbe rúgom az orkokat XD De néha szó szerint is :D Mai kép:

https://i.imgur.com/dPfQDTJ.png
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...