Íme, a Legendás állatok és megfigyelésük 2 csapata

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Végre megérkezett a Legendás állatok és megfigyelésük második részének első képe, amelyen a legfontosabb szereplők tűnnek fel - köztük a fiatal Dumledore-t megformáló Jude Law is.

Sokat eddig nem láthattunk a Legendás állatok és megfigyelésük második epizódjáról, most azonban pár információ kiderült a filmről, és megkaptuk az első képet is a csapatról.

A folytatás Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald címen kerül majd a mozikba, és ahogy az sejthető volt, Dumledore és Grindewald ellentétét fokozza tovább, tehát nagyjából ott folytatódik majd a második epizód, ahol az első véget ért. Dumbledore és Grindewald közös múltja nem mondható éppen barátinak, hiszen annak idején Dumbledore végzett egykori társával, és azóta forrnak az indulatok közöttük. 

A napokban a Warner Bros.-nak köszönhetően megkaptuk a szereplőkről készített első képet is, amelyen végre feltűnik az ifjú Dumbledore-t alakító Jude Law is a bal sarokban támaszkodva. A másik oldalon Johnny Depp feszít Grindewald bőrében.

A Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald 2018. november 16-án kerül a mozikba.

10.
10.
Szudzsio
#9: Ne haragudj de ezen a filmen az se segítene ha értelmes színészek kerülnének bele.
Volt egy korszak amikor ez az egész jónak bizonyult.
Lezárult, vége... Erőlködnek még hogy alkossanak valami nagyot még ebből a Harry Potter storyból. De kérdem én: Ha megdöglött a kutyád, mégis nagyon szeretted akkor kiásod?
9.
9.
Onion
Miért pont a öreges kiégett Johnny Deppet válaszották? Nem tudtak, más színész találni a karakterhez?
8.
8.
kopic
#6: +1

Jude Law jó színész amúgy.
7.
7.
delphijos
Engem a főszereplő zavart, egyszerűen nem tudtam kedvelni.
6.
6.
Yonkou
#5: Nem csoda, hogy csalódtál, a varázslóiskolás hangulatot nem fogja soha visszaadni ez a film széria. Szerintem egy jól sikerült hangulata volt középszerű színészekkel akik nem hagytak semmi különösebb benyomást... ez a legnagyobb baja a filmnek.
5.
5.
imchristailor
Nekem nem jott be az elso resz. Nem hozta a HP hangulatot, amit vartam. Ertem, hogy teljesen mas film csak ugyanaz az univerzum, de akkor is. Egy tipikus 'meh'.
4.
4.
hoaw
Az első részt imádtam. Ez is várós.
3.
3.
leviske
#2: Miután Yates rendezi, úgyis megint a CGI-n lesz a hangsúly, nem a történeten. Felesleges erre új színészeket keresni. :D
2.
2.
Mortis
úgy hittem ,hogy az első rész mellékszereplőit hátrahagyjuk erre még a mugli és kredenc is benne lesz a folytatásban? minek? kicsit sem voltak emlékezetesek: inkább hoznának be új őrült dolgokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...