Bemutatták a Valkyria Chronicles negyedik részét

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 20.
  • Bejelentés
A Sega bejelentette, hogy készül a Valkyria Chronicles 4, amely PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re fog megjelenni jövőre. Aggodalomra semmi ok, az európai és az amerikai játékosok is megkapják majd!

2018-ban jelenik meg a Valkyria Chronicles negyedik része PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. A sorozat rajongói bizonyára örülni fognak a hírnek, a harmadik számozott epizód ugyanis még 2011-ben futott be PSP-re, ráadásul az új résszel ellentétben az el sem jutott nyugatra.

Az elődjeihez hasonlóan a játék körítését a második világháborús Európa fiktív alternatívája adja, és bár a folytatás története azokban az időkben játszódik, amikor az eredeti cím, a főszereplő karakterek teljesen újak lesznek. Visszatér, de felfrissül a jól ismert harcrendszer is, amely részben a körökre osztott szerepjátékokat, részben pedig a külső nézetű lövöldéket idézi, így például nagyobb csatatereket kapunk és egy új kaszt is bemutatkozik majd.


Visszatér a legendás zeneszerző, Hitoshi Sakimoto is, és ahogy azt a fenti kedvcsinálók is bizonyítják, az artdizájnra ezúttal sem panaszkodhatunk.

3.
RangerFox
#2: Az szép. Már csak az a kérdés, hogy hogy a fenébe játsszak a harmadik résszel, ha only japán...
2.
Zisten
#1: Valkyria Chronicles (PS3)
Valkyria Chronicles 2 (PSP)
Valkyria Chronicles 3 (PSP Japán)
Valkyria Chronicles Revolution (PS4)... az új harcrendszer miatt bukás. Nulla lett.

Valkyria Chronicles 4... ha lehet hinni nekik, akkor visszahozzák a korábbi harcrendszert.
Ha tartják a szavukat, akkor tuti beszerzés.
1.
RangerFox
Nem is tudtam, hogy van harmadik része
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...