Valkyria Chronicles 4 PC, PS4, SW, XBOXONE

A Valkyria Chronicles negyedik része.
Típus:

Ingyenes a Valkyria Chronicles 4 összes DLC-je

A Sega némileg lekéste a Valkyria Chronicles 4 első szülinapját, most mégis, szimplán jófejségből ingyenessé tette a játék összes kiegészítőjét azok számára, akik megvették az alapjátékot.

Valkyria Chronicles 4 teszt

Adott egy második világháborúra hajazó konfliktus, ahol taktikai küzdelmet vívnak a nagy szemű anime szereplők. A körökre osztott csaták keverednek némi külső nézetes akcióval – ez csak a Valkyria Chronicles lehet!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatnak a játékosok, tartalmas hetünk van játékmegjelenések tekintetében. Szokásunkhoz híven összeszedtük, hogy mire számíthattok ezekben a napokban.

Demót és gépigényt kapott a Valkyria Chronicles 4

Ha kíváncsi vagy a Sega taktikai RPG-sorozatának legújabb darabjára, már letöltheted a kóstolót PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre. Egészen a második fejezetig játszhatunk a Valkyria Chronicles 4-gyel.

Megvan a Valkyria Chronicles 4 pontos dátuma

Megkezdődött a Valkyria Chronicles 4 előrendelése és ezzel együtt a Sega bejelentette a taktikai RPG premierjének pontos dátumát is. Kora ősszel, egész pontosan szeptember 25-én szállhatunk tankba először.

E3 2018: Tíz perc a Valkyria Chronicles 4-gyel

Japánban ugyan már megjelent a második világháború alternatív történelmét elmesélő Valkyria Chronicles 4, de az angol nyelvű verziót még nem láttuk mozgásban! Ennek vége, most egy korai küldetést izgulhatunk végig.

E3 2018: Befutott a Valkyria Chronicles 4 trailere

A Sega közreadta a Valkyria Chronicles 4 expós előzetesét. A keleti front alternatív - nagyon japán - verziója kel életre a részben körökre osztott RPG-ben, részben külső nézetes akciójátékban. A dátummal még mindig adós a kiadó.

E3 2018: PC-re költözik a Yakuza-sorozat

A PC Gaming Show keretein belül jelentette be a Sega, hogy a Yakuza-sorozat két felvonása, illetve a nyugaton még mindig premier előtt álló Valkyria Chronicles negyedik epizódja is megjelenik PC-re.

Jó és rossz hírek a Valkyria Chronicles háza táján

Keserédes híreink vannak azoknak, akik Switch-en szeretnének játszani a Sega taktikai RPG-jével. Tovább fog ugyanis késni a Valkyria Chronicles 4 hibridkonzolos változata, ugyanakkor itt is megjelenik majd a sorozat legelső része.

Gameplay előzetesen a Valkyria Chronicles 4

Kiadós gameplay trailert kapott a Valkyria Chronicles negyedik része. Az előzetes sorra veszi a konzolokra készülő játék főbb játékmechanikáit, így több újdonság is bemutatkozik mozgásban.