Csak 2018-ban jön a Praey for the Gods

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 21.
  • Csúszás
Link másolása
A No Matter Studios mégsem tudja tartani a decemberi premiert, így a Shadow of the Colossust idéző túlélőjáték csak valamikor jövőre jelenik meg. Előtte azonban egy zárt alfateszten is részt vehetnek az érdeklődök.

A Praey for the Gods már túl van egy sikeres Kickstarter-kampányon, és bár a No Matter Studios 2017 decemberére ígérte a megjelenést, a csapat nem tudja tartani a dátumot, mivel a játékmenet csiszolása a vártnál több időt vesz igénybe.

A srácok az elmúlt hónapokban sem ültek a babérjaikon. Kifinomultabbá tették a harcokat és a karakterünk reakcióit, és a kamerakezelést is javították, de még így is van munka játékkal, nem is kevés.

Aki nem tudná, a Praey for the Godst a Team ICO klasszikusa, a Shadow of the Colossus ihlette. Egy külső nézetes túlélőjátékról van szó, amelyben hősünk egy haldokló világban találja magát. Fel kell fedeznünk a végtelen tél mögött álló titkokat, miközben veszedelmes lényekkel is összecsapunk.

A játék eredeti címe Prey for the Gods volt, de májusban a Bethesda rászólt a srácokra, hogy a játék neve nagyon hasonlít a Preyre, ezért kénytelenek voltak átnevezni a mostani verzióra

A No Matter szerint az anyag 2018 folyamán jelenik meg, ám még előtte egy zárt alfateszten is részt vehetnek az érdeklődők. A játék nem tartalmaz mikrotranzakciókat - ezt már előre leszögezték a fejlesztők.

2.
2.
Yanez
#1: Meg a God of War - Gears of War.
1.
1.
Blueberry
Ennyi erővel a postal-portal is túl hasonlít
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...