Elindult a Steam őszi vására

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 23.
  • Akció
Néhány nappal fekete péntek előtt a Valve megadta a kegyelemdöfést a pénztárcáinknak: elstartolt a Steam Autumn Sale 2017! Számtalan játékhoz juthatsz hozzá kedvezményesen egészen november 28-ig.

A terveknek megfelelően kezdetét vette a Steam őszi vására, amely egészen november 28-ig ostromolja a bankszámlánkat.

Csak néhány példa kedvcsinálónak: a Dark Souls III most 60 százalékkal olcsóbb, a Wolfenstein II: The New Colossus, a Black Desert Online, az Elite: Dangerous, a Rainbow Six: Siege és a magyar fejlesztésű Sudden Strike 4 féláron kapható. Még a Middle-earth: Shadow of War árát is megvágták 40 százalékkal.

Néhány Fallout-játék 75 százalékkal olcsóbb, míg a Resident Evil-sorozat darabjaihoz is akár 87 százalékos kedvezménnyel juthatunk hozzá.

Ezenkívül kezdetét vette a szavazás a második Steam Awards keretében, ahol többféle vicces kategóriában jelölhetünk játékokat.

4.
4.
GAMEROD
Fillérekért be tudtam szerezni a Hitman korábbi részeit, 2 és 7 Euróért az Absolutiont és a Blood Money-t. Nekem ennyi elég is.
3.
3.
Extol
2.
2.
Extol
Kitöltöttem minden kategóriát. Kíváncsi vagyok hogy lesz-e nevezett közötte
1.
1.
Derivel
Hát, belenéztem a kínálatba, és semmi sem jött be igazán. Az Originen jobb akciók vannak, habár ott több játék tetszik nekem, ezért érezhetem jobbnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...