Mobilon folytatja a Tamagotchi

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem sokkal azután, hogy újra boltokba kerültek a Tamagotchik, a Bandai Namco bejelentette a következő videojátékot a sorozatban: a My Tamagotchi Forever kizárólag mobilokra érkezik majd jövőre.

Alaposan megünnepli a Bandai Namco a Tamagotchi huszadik születésnapját, nem sokkal a játék újbóli boltokba kerülése után bejelentette a következő videojátékot. A free-to-play My Tamagotchi Forever jövőre jelenik meg Androidra és iOS-re, és a Paladin Studios dolgozik rajta.

A játékmenet továbbra is a Tamagotchik nevelgetése körül forog majd, újdonság viszont a Tamatown megjelenése, ahol a kis lények élnek. A várost a saját szájízünk szerint szépítgethetjük, és egy sor minijátékot próbálhatunk ki, a legszebb pillanatainkat pedig meg is oszthatjuk a barátainkkal. A Tamagotchik egyébként fejleszthetők, idővel új képességeket sajátíthatnak el.

5.
5.
Darksiders84
6 ezer itthon a Regioban amúgy az újrakiadás.
3.
3.
Heldengeist
Miért van olyan érzésem, hogy már ezer ilyen játék van a store-okban enélkül is? Én már a Fallout Shelterre is úgy hivatkoztam, mint tamagotchi.
2.
2.
GAMEROD
Nekem tetszett anno mert újdonság volt. Ma is lenne benne fantázia ha pixelhalmaz helyett már valami élethűbb irányba váltanának. Régebben PC-n elég sikeres volt az aranyhal meg a tarantula pók amik egész élethűek voltak, élethű akváriumban és terráriumban. Naponta odab-sztam egy szöcskét a póknak azzal kibírta a napot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...