Europa - Battle Royale a Tencenttől

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A kínai megacég, a Tencent is felül a Battle Royale-vonatra. Az Europa bámulatos grafikával operál, egy hatalmas szigeten harcolhatunk más játékosok ellen - közel 100 főt támogat az anyag.

A Tencent nagy dobásnak szánja legújabb free-to-play Battle Royale-játékát, az Europát, aminek a steames adatlapja a minap élesedett. Ugyanez a kiadó adja ki Kínában a PlayerUnknown’s Battlegroundsot is, de úgy látszik, ennél nagyobb tervei vannak a műfajjal. A játék egy érdekes csavarral operál: nemcsak a szárazföldet, hanem a tengerek mélyét is felfedezhetjük.

Egy ipartelepekkel teli, hatalmas szigeten eshetünk egymásnak a játékban. Az Europa közel 100 játékost támogat majd, és a játéktér folyamatosan szűkülni fog, így előbb-utóbb konfrontálódni fogunk a többiekkel. A grafika tényleg meggyőző, a változatos időjárási körülmények pedig alaposan felforgatják a játékmenetet.

Az iparági elemző, Daniel Ahmad szerint a részletek ugyan még nem ismertek, annyi azonban bizonyos, hogy a Tencent komolyan rágyúr az e-sportra az Europa esetében.

A megjelenési dátum még nem ismert.

3.
3.
almaspite
#2: Igen, ez is majd lecseng mint a minecraft őrület.
2.
2.
ghost90soldier
A Division karakterét kivágták vidékre amihez hozzáadták a a battle royale-t aztán hadd szóljon,jól néz ki a játék de most már csak battle royale játékokat fognak tolni mindenhonnan ? :/
1.
1.
mestermagyar
Én ezt nagyon előrehaladott gondolatnak tartom. Amikor az állam puszta tőkeerővel rávesz egy vállalatot hogy szolgáltassa ki a konkurenciának a játékát. Nincs felesleges 0-ról fejlesztés, profitál az ország termelése. A fejlesztők úgy használhatják fel a játékot a sajátuk megsegítésére ahogy csak kívánják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...