Végre játszható formába került a Total War: Arena

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 26.
  • Korai verzió
Link másolása
Már régóta készül a Creative Assembly stratégiasorozatának free-to-play mellékága. A kiadó bejelentette, hogy mostantól egészen december 4-ig bárki kipróbálhatja a Total War: Arena korai verzióját.

A Total War: Arenát még 2015-ben jelentette be a Creative Assembly. A lényeg nem változott, ezúttal is egy multira kihegyezett birodalomépítős stratégiáról van szó, amelyben a csaták valós időben zajlanak. Három frakció kapott helyett a játékban: a görögök, a rómaiak és a barbárok. A masszív 10v10-re kihegyezett ütközetek hatalmas pályákon zajlanak, olyan híres hadvezéreket irányíthatunk benne, mint Leónidasz király, Nagy Sándor és Cynane.

A fejlesztés lassan révbe ér, 2016 óta a kiadásért a Wargaming felel. A játék "nyitó hetén" bárki részt vehet, egészen pontosan december 4-ig próbálhatjuk ki a stratégiát egy gyors regisztráció után. Ha a fenti időpontig bejelentkezel a játékba, automatikusan hozzáférhetsz a zárt bétateszthez, ráadásul három prémiumegység is üti a markodat. Ezen felül sokkal több XP és ezüst jár a megnyert csatákért, mint normál esetben.

2.
2.
patka21991
Én az első bétával játszottam. Az nagyon tetszett. A görögökkel toltam, meg Leonidasszal. Akkor is már a wargaming fejlesztette, vagy még a CA?
1.
1.
Ooorky
Egy majdnem jó cikk a GK-n. Apró hiba, hogy a Creative Assembly már a csak a márkanevet adja, a fejlesztés teljes egészében a Wargaming égisze alatt zajlik, pl a játék alatt a World of Tanks motorja dübö... döcög mióta átvették a projektet.
Játék még rengeteg hibával küzd (ballance-ot még csak hírnévből sem ismeri Scipio rosszkor használt Oath képessége miatt AFK-nak nyilváníthatja a játék a játékost, random CPU lag függetlenül attól, hogy valaki i3-on vagy Ryze 7-esen játszik...), de december 5-én valószínűleg áttolják open beta-ba és eltűnik minden addig elért eredmény, úgyhogy nem érdemes csak azért orrba-szájba játszani most mert bónusz xp/pénz van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...