Total War: Arena PC

Free-to-play stratégia készül a Total War-sorozat égisze alatt.

Bezárja kapuit a Total War: Arena

Már soha nem lép ki a bétafázisból a Total War: Arena, hiszen a fejlesztők bejelentették, hogy az elkaszálják a free-to-play stratégiát. A szerverek február 22-én végleg leállnak, és már a mikrotranzakciók sem élnek.

Nagy dobásra készül a Creative Assembly

A Total War-sorozat és az Alien: Isolation mögött álló brit csapat egy új, még bejelentésre váró játékon dolgozik - tudtuk meg a stúdió állásajánlatait böngészve. Egy teljesen új IP-ről van szó, komoly tervekkel.

Végre játszható formába került a Total War: Arena

Már régóta készül a Creative Assembly stratégiasorozatának free-to-play mellékága. A kiadó bejelentette, hogy mostantól egészen december 4-ig bárki kipróbálhatja a Total War: Arena korai verzióját.

Itt az új Humble Bundle, főszerepben a Total War

Két nappal ezelőtt rajtolt el a legújabb Humble Bundle akció, amelyben a Total War-sorozat kapta a főszerepet. Elképesztő mennyiségű tartalom ütheti a markodat, nagyon jó áron!

Először mozog a Total War: Arena

Alakul a Total War: Arena fejlesztése. A sorozat free-to-play mellékága egyfajta RTS-MOBA hibrid lesz, minden játékos egy-egy parancsnokot és három egységet irányíthat majd. Az alfatesztre még jelentkezhettek.

Újra hallatott magáról a Total War: Arena

Noha a Total War: Arena már régóta készül, jó ideje nem hallottunk az RTS-sorozat legújabb mellékágáról. A fejlesztők most néhány screenshot társaságában bejelentették, hogy elrajtolt a játék zárt alfatesztje.

Heti akciók és leárazások - 38. hét

Új rovat indul a Gamekapcson, melyben összeválogatjuk nektek a hét legklasszabb árleszállításait és alkuit az online játékboltok kínálatából. Kedvenc címeitek talán épp most vannak akcióban, úgyhogy kerüljetek beljebb!

A hónap végén bemutatkozik az új Total War

A Creative Assembly bejelentette, hogy a szeptember végén megrendezésre kerülő Eurogamer Expón lerántják a leplet a Total War-sorozat legújabb darabjáról. Lehet tippelni, hogy a stratégia melyik történelmi korszakot öleli fel.

GDC 2013: Free-to-play Total War készül

A Creative Assembly a Game Developers Conference falai között mutatta be az új Total War-játékot: a mellékágnak szánt Total War: Arena az ígéretek szerint átmenetet képez a MOBA- és az MMO-játékok között.