Decemberben indul az Europa bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 27.
  • Korai verzió
Link másolása
A múlt héten mutatkozott be a kínai Tencent Battle Royale stílusú játéka, az Europa. Most már néhány fontos konkrétummal is szolgálhatunk, és megérkezett az első rendes gameplay trailer is. Reméljük, hozzánk is eljut!

Az Europa egy hatalmas egzotikus szigeten játszódik, ahol nem csupán a dinamikus időjárás szól bele a 100 játékos harcába, hanem a rombolható környezet is. A Tencent így házon belüli  készít konkurenciát a PlayerUnknown's Battlegroundsnak, Kínában ugyanis a cég adja ki a játékot.

Csekkold az első trailert:

A játék a Tencent saját motorját, a QuickSilver X-et használja. A szabályok nem változnak: a játékosokat ledobják a szigeten, és a meccsek végén csak egy valaki marad életben. Komplett fedezékrendszer is került az Europába, illetve rárobbanthatjuk a betonfalakat az ellenségeinkre, vagy kilőhetjük a lámpákat is, hogy sötétségbe borítsuk a terepet. A felszerelési tárgyaink is fejlettebbek a PUBG-ban látottaknál.

A bétateszt december végén indul, egyelőre csak Kínában. A végleges verzió 2018-ban érkezik, reméljük, elkészül az angol verzió is!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...