Megérkezett a Bosszúállók: Végtelen háború trailere

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Ahogy arról tegnap megemlékeztünk, a Disney megerősítette, hogy a mai napon valamikor befut a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetese. A várakozásnak vége, a hajtás után már nyomhattok is a lejátszásgombra.

A Russo-fivérek napokkal ezelőtti teasereit követően a Disney tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy a mai nap folyamán végre megérkezik a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetese, amit lentebb már meg is leshettek.

A filmet egyébként Anthony és Joe Russo rendezi, akik nem véletlenül kapták meg ezt a nemes feladatot, hiszen az utolsó két Amerika kapitány-filmmel már bizonyítottak. A mostani feladat természetesen sokkal nagyobb kihívásnak ígérkezik, hiszen a 2018. május 4-én mozikba kerülő új Bosszúállók egy újabb mérföldkő lesz a Marvel moziverzumában.

Tulajdonképpen mindenki felbukkan az univerzumból, így itt lesz Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Scalett Johansson, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Anthony Mackie, Paul Bettany, Elizabeth Olson, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Sebastian Stan, Don Cheadle, Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Sean Gunn, Tom Holland, Josh Brolin és Paul Rudd.

22.
22.
kopic
#21: És sikerült... Ilyet miért raktak bele basszameg ?!?!
21.
21.
#20: GSO-n írták a cikkben, hogy valószínűleg az új Thor miatt tolták ennek a trailerét, mert lelőtték volna a poént. :D
20.
20.
kopic
A trailer végén az spoiler a Thor új részéből ?! Na ne szopassanak már ! Kösz szépen...
19.
19.
Macifasz
#16: Köszönöm szépen a részletes választ. :-)
17.
17.
kopic
Utóbbi időkben herotom van szuperhősös filmekből, de ez a trailer nagyon ott van ! Kíváncsian várom a filmet !
16.
16.
B-Shaggy
#15: ; #12 ; ; 10 : Maga a sztori két részben fog kibontakozni, de elvetették a Part I és Part II alcímeket, mivel arra törekszenek, hogy mindkét film elmeséljen egy konkrét történetet, rendes befejezéssel, cselekménnyel, és ne csak az legyen hogy a film végén kiírják, hogy "To be continued" . A második rész címe még nem hivatalos, az egyik színésznő azt mondta, hogy most ezt befejezték és mindjárt folytatják is a "Gauntlet" forgatását, úgyhogy gyanús az Infinity Gauntlet cím.
15.
15.
Macifasz
#12: És ez mennyire hivatalos? Csak, mert az elején tényleg erről volt szó, de utána mintha ezt elvetették volna. Pl. a PART I is lekerült a címből, pedig annó úgy jelentették be.
14.
14.
McDuff
Ezt a Lokit egyszerűen nem tudják elengedni, minden rohadt Marvel filmbe bele kell már tenni, ahogy Vasembert is, remélem vhogy a Fekete Párducba is betuszkolják. Komolyan, ha a filmben megint vmit ő fog elbaszni ami miatt jön a még nagyobb gebasz, akkor felállok és kisétálok a moziból...pedig a Thor 2-ben szép halála lehetett volna...de hát ugye a Marvel nem nyír ki senkit, csak elegánsan kiírják (lásd Natalie Portmant).
12.
12.
Deadpool
#10: 2 részben lesz, a második majd 2019-ben lesz esedékes.
11.
11.
delphijos
#9: Persze, csak nekem az ilyesmi egy kicsit erőltetett. Nem is itt zavart igazán , csak hogy ennél a sok szereplőnél soknak ne ennyi jusson. Hogy “csak benne volt”.
10.
10.
tyber16
Azt tudja valaki, hogy ez is 2 részre lesz bontva, vagy egy részben letudják az egészet? Mert régebben volt róla szó, hogy 2 részes lesz az Infinty War és jövőre be is van jelentve egy bosszúállók film csak még cím nélkül.
9.
9.
tirpa
#3: Szerintem nem volt felesleges, mivel Dr. Strange "vitte" Odinhoz Thort és Lokit.
8.
8.
SgtEversmann
#5: Ha egy zsíros csekket alád tolnának, te sem ellenkeznél. De szerintem úgy van vele, mint Chris Evans, lenyomja az utolsó darab(okat).
7.
7.
Sziasztok! Jó kis bemutató, már nagyon várom a filmet. Most a magyar adók görcsölnek a Castle-el, úgyhogy jó lenne már valami nézhető film.
6.
6.
Matt8888
Ha a film legalább ilyen színvonalat hoz akkor esélyes lehet, a legjobb Marvel film rangra.
5.
5.
Beniciodeltoro
Ne csodálnám ha Robert Downey Jr újra vissza szokna a hernyóra.
A seggéből is Marvel folyik.
4.
4.
kastorhun
Jó pár éve nem igen érdekelnek a Marvel filmek (van 1,2 kivétel), de ha most se hal meg senki akkor végképp komolytalanok és gyerekesek lesznek a szemembe.
3.
3.
delphijos
Talán a túl sok “főhős” okozhat problémát. Vagy mindenkinek ugyanannyi jut ( és ez könnyen lehet erőltetett ) vagy lesz aki háttérbe lesz szorítva. De majd meglátjuk. Pl. A Ragnarök-ben Dr. Strange megjelenés azon kívül hogy megjelent, totál felesleges volt.
2.
2.
Stack
Király lesz ez :D
Nem kell tőle világ megváltást és mélységet várni, de a célját hogy szórakoztasson azt maximálisan teljesíteni fogja :D
1.
1.
lesik20
Szinte már érzem hogy ebböl a thread-böl is egy barátságos véleménykinyilványitás lesz, tele tisztelettel, emberséggel, barátságossággal

Én a Marvel-eket korrekt filmeknek tartom. Talán zeneileg nem a legjobbak (Egyedül talán a bosszúálloknak van egyedül emlékezetes zenezerszésük) de izgalmasak, annyira nem kiszámithatóak (persze minden film végén a jó nyer, és senki nem hal meg... még)

Város lesz, remélem jó is lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...