A Rebellion felújítja a Battlezone II-t

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Az 1999-es klasszikus Battlezone II: Combat Commandert a Pandemic Studios fejlesztette, a Rebellion pedig úgy gondolta, ideje leporolni a futurisztikus akciójátékot. A remaster-változatot online multival is felvértezik.

A Rebellion bejelentette, hogy felújítja a Pandemic 1999-es Battlezone II: Combat Commanderét. Az új változatot szimplán Battlezone: Combat Commandernek nevezik, a fejlesztést pedig a Big Boat Interactive végzi.

A játék grafikáját teljesen modernizálják, a modtámogatásról sem kell lemondanunk, ahogyan a 14 fős online multiplayerről sem. Érdekesség, hogy lesz a cross-play lehetőség a GOG és a Steam játékosai között, kapunk achievementeket és felhős mentést is.

Hasonlóan elődjéhez, a Battlezone: Combat Commander egy belső nézetben játszható futurisztikus akciójáték, amelyben testreszabható háborús gépekkel indulunk harcba, tankokat, mortar bike-okat és mechákat irányíthatunk. Kapunk egyjátékos kampányt is, amelyben kitanulhatjuk a főbb stratégiákat, bázisokat húzhatunk fel, hadsereget építhetünk, mi felelünk a bázisunk védelméért és a légicsapásokért is.

A történet viszont nem egy nagy durranás: földönkívüliek támadják meg az emberiséget, mi pedig a védelmi erők képviselőjeként harcolunk egy galaktikus háborúban.

A Battlezone: Combat Commander 2018 folyamán landol PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...