SOMA - elérhetővé vált a Safe Mode

  • Írta: bobzenub
  • 2017. december 1.
  • Letöltés
Link másolása
PC-n és Xbox One-on már most elérhető az új játékmód, a PlayStation 4-tulajdonosoknak azonban még várniuk kell februárig. A Frictional kihangsúlyozta, nem a játékba épített "cheat mode-ról" van szó.

A Frictional Games korábbi bejelentésének eleget téve a játék Xbox One-os megjelenésével együtt adta ki Safe Mode-ot. Már a játék eredeti PC-s megjelenésekor is fontolgatták egy hasonló játékmód beépítését, ám akkor úgy ítélték, hogy ezzel túl összpontosítatlanná vált volna a játék.

Év elején azonban egy modder előállt a Safe Mode-dal, ami egyszerűen kikapcsolta annak lehetőségét, hogy a szörnyek rátámadjanak a játékosra, s a fejlesztők meglepetésére a játékuk erőszak nélkül is kellőképp vérfagyasztónak bizonyult a YouTube-on és Twitch-en fellelt reakciók tanúsága szerint.

A Frictional a Wuss Mode-nál kicsit továbbment és teljesen átprogramozta a szörnyek viselkedését. így nem tűnik annyira csalásnak a dolog, sokkal inkább egy más, de így is autentikus módja ez a játék által nyújtott élmény megtapasztalásának. 

5.
5.
KopyAti
#2: Akkor előveszem újra, mert brutálisan elakadtam egy résznél, kb az 1/3-nál. Köszönöm!
2.
2.
crytek
#1: Kb walking simulátor lesz a játékból.. legalábbis így tudom elképzelni
1.
1.
KopyAti
Szóval akkor ez most mit is takar?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...