Mario és a gabonapehely esete

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem volt éppen a világ legjobban őrzött titka, de a Nintendo megerősítette: a Kellogg's közreműködésével a Super Mario Odyssey ihlette gabonapelyhet dobnak piacra. A gond csak az, hogy kizárólag Amerikában árulják majd.

A Super Mario Cereal létezését először egy gabonapelyhekre szakosodott weboldal szellőztette meg, később pedig több üzlet kínálatában is feltűnt. Végül a Nintendo és a Kellogg's megerősítette, hogy a limitált gyártású gabonapehely december 11-én kerül boltokba, ám sajnos kizárólag Amerikában.

A Super Mario Cereal érdekessége, hogy nemcsak magát a gabonapelyhet turbózták fel "power-up mályvacukrokkal", de a doboz is különleges, az ugyanis nemcsak jól néz ki, de Amiibóként is használható. Ha hozzáérintjük a Switch-hez, érméket és életet kapunk a Super Mario Odyssey-ben, ezzel is ráerősítve az örökzöld üzenetre, miszerint a reggeli a nap legfontosabb étkezése!

13.
13.
Extol
Sztem elviseljük majd.
12.
12.
#10: Még itt van és valahol megértem, amiért nem szól hozzá semmihez
10.
10.
kopic
Tudja valaki hogy Link21-el mi van ? Bannoltatok (de jó lenne ) ?
9.
9.
delphijos
#8: Jaja a gabonapehely az "alibi" hogy egészségesen étkeznek. Utána bevernek egy kiló bacon-t egy másfél lityis üccsivel megy egy fél kilós steak-el. Azon csodálkozom hogy nincs bacon-ős gabonapehely.
3.
3.
Slik
huu de jo lenne itthon is valami uj fele gabonapehely :D 20 eve ugyan azokat toljak csak egyre rosszabb izzel a teljes kiorles miatt
2.
2.
Norbiii
Ez komoly? A dobozt érintjük hozzá, és működik? Mekkora már! De Wii U-hoz nem jó? Vagy csak Switchen, és zonbelül is csak az új Marioban? Ahogy látom a képen sajnos csak ehhez jó, pedig jó lenne kibővíteni. No meg kár, hogy csak Amerikában.
1.
1.
delphijos
Szerintem ez nagyon ötletes "árukapcsolás". :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...