Jövőre érkezik a Mega Man 11 és az X Collection

  • Írta: bobzenub
  • 2017. december 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A karakter jövőre esedékes harmincadik szülinapja alkalmából a Capcom két új megjelenést is tervez 2018-ra: hét év után új résszel bővül a fő sorozat és a Mega Man X-széria is újrakiadást kap.

A Capcom finoman fogalmazva kissé elhanyagolta egyik legemblematikusabb karakterét: 7 éve jelent meg utoljára Mega Man-játék a tizedik rész formájában, s azóta pár újrakiadáson és vendégszereplésen túl nem sokat hallatott magáról a videojátékikonnak számító kis kék robot. Jövőre azonban 30. szülinapja alkalmából a Capcom két címmel is megörvendezteti a nagyérdeműt: nyáron érkezik a Mega Man X-széria 8 fő epizódját egybegyűjtő Mega Man X Collection, év végére pedig a Mega Man 11 várható PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re. (A Switch-tulajok egyébként az első két Mega Man-kollekciót is megkapják tavasszal.)

A játékon az egyaránt Capcom- és Mega Man-veteránoknak számító Kazuhiro Tsuchiya (producer) és Koji Oda (rendező) dolgoznak, akik a karakter egyfajta újjászületésének szánják a tizenegyedik részt. A játék művészeti rendezője és karakterdizájnere már év elején "kiszivárogtatta" az új Mega Ma- dizájnt a Mega Man Legacy Collection 2 megjelenésekor, ám ezzel megerősítést nyert, hogy tényleg egy új részhez készültek a tervek. 

Bár az új rész a korábbi 9. és 10. részekhez hasonlóan oldalnézetes akció-platformer lesz, ezúttal nem retró, hanem stilizált 3D-grafikára számíthatunk. 

2.
2.
zsocc-nrg
El se hiszem hogy jön új rész, végre meghallgatták a közösség könyörgését! Most nagyon örülök :D
1.
1.
Nagyon nagy hir es kiraly, hogy minden jon Switchre is plusz a mar megjelent legacy collectionok is!! ;-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...