Mega Man 11 PC, PS4, SW, XBOXONE

Vadonatúj résszel bővült a sorozat.

A NetEase-ért hagyta el a Capcomot a veterán producer

Hiroyuki Kobayashi bejelentette, hogy közel harminc év közös munka után elhagyta a Capcomot, méghozzá a NetEase kedvéért.

Élőszereplős Mega Man-filmen dolgozik a Netflix?

A Capcom már három éve bejelentette, hogy dolgozik egy Mega Man-adaptáción, amiről most azt pletykálják, hogy végül a Netflix karolta fel a projektet, amiről még mindig nem tudni semmi konkrétumot.

A Mega Man 11 producere új játék felé kacsintgat

A Capcom igazán büszke lehet a Mega Man 11-re, hiszen a klasszikus platformert úgy sikerült a modern sztenderdekhez igazítani, hogy az közben nem veszített semmit a varázsából. A siker pedig máris megágyazott egy újabb projektnek.

Mega Man 11 teszt

A Capcom ezúttal a tősgyökeres rajongók kedvében jár a Mega Man 11-gyel. Csak a kézzel rajzolt látvány lett modernebb, a bitang nehéz játékmenet a harminc évvel ezelőtti állapotokat idézi. Készülj fel, mert kettétöröd a kontrollert!

Élőszereplős film készül a Mega Manből

Most, hogy a tizenegyedik rész a boltokban van, és a frencsájz már a harmadik évtizedébe lépett, a Capcom úgy gondolta, ideje előrukkolni egy élőszereplős hollywoodi adaptációval. A kiadó már partnerséget kötött a 20th Century Foxszal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erősen indul az október, csak úgy záporoznak majd a jobbnál jobb megjelenések! Lóháton megyünk Görögországba, négy keréken Nagy-Britanniába, és a jó öreg Mega Man is visszatér majd.

Befutott a Mega Man 11 demója

A Capcom betartotta ígéretét, és kiadta a Mega Man 11 kipróbálható változatát PS4-re, Xbox One-ra és Switchre. A PC-sek ezúttal kimaradnak a mókából - ők az új trailerrel és a hivatalos rendszerkövetelményekkel vigasztalódhatnak.

Szeptember elején demót kap a Mega Man 11

Az Xbox Game Stores idő előtt lelőtte a poént, így már tudjuk, hogy a várva-várt akció-platformer kipróbálható változata a jövő hónap elején érkezik az összes platformra. Egy pályán tombolhatunk kedvünkre.

Jó adag Mega Man 11-játékmenet érkezett

Majd' fél óráig mozog a Mega Man 11 az idei ChinaJoy expóról közvetített videókon. A színtiszta PlayStation 4-es gameplay közben ismét beleleshetünk a játék platformer és bossharc-szekcióiba.

Mega Man 11 - Torch Man odapörköl

Újabb főellenség mutatkozik be az októberben érkező Mega Man 11-ben. Főhősünk ezúttal a lángoló Torch Mannel orrol össze, ezt pedig akár 1080p-ben, mozgás közben is követhetjük.