Mégis kap egy utolsó évadot a Kártyavár

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 4.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflix hivatalosan is megerősítette, hogy a korábbi feltételezésekkel ellentétben nem engedik el zászlóshajójukat, így megkapja a hatodik, egyben utolsó és lezáró évadát a Kártyavár.

A hónapokkal ezelőtt kirobbant szexuális zaklatásos botrányok gyakorlatilag napról napra temetik maguk alá Hollywood sikeres színészeit, producereit, rendezőit. A botrány Kevin Spacey-t sem kerülte el, ez pedig az összes olyan elkészült vagy készülő filmet és sorozatot érintette, amelyben Spacey-nek valamilyen formában szerepe volt. Ide tartozott a Kártyavár is, aminek nemcsak főhőse, de producere is volt a színész, és bár jogilag nem olyan egyszerű eltávolítani a projekt mellől, a Netflix végül mégis úgy döntött, szakít vele.

A Netflix a hírek kipattanása után leállította a hatodik évad munkálatait, most viszont megerősítették, 2018 elején, immár Spacey nélkül folytatják a forgatást. Ted Sarandos a bejelentéskor azt is megerősítette, hogy ez lesz az utolsó évad, a történet pedig Robin Wright karakterére, Claire Underwoodra fókuszál. Az évad is rövidebb lesz, így a szokásos tizenhárom helyett csak nyolc részt kapunk.

4.
4.
szinkron
Barom állatok, perverzebb alakok tüntetik el, mint ő maga.
3.
3.
Geribácsi
#2: Kiírják, ahogy Hállivúdból is. Ott csak karaktergyilkosság történt, itt igazi lesz.
2.
2.
ollie92
#1: PONTOSAN ! Az egész sorozat magja Spacey és meg kell hagyni, zseniálisan játszotta a szerepet. Kiváncsi vagyok, hogyan tüntetik majd el ...
1.
1.
Beniciodeltoro
Ez olyan lenne mint a Kaliforgia Hank Moody nélkül, kutya se fogja nézni.
Egy extra résszel zárják le az egészet, de ne erőlködjenek 8 résszel amiben még egy villanásra se mutathatják Spacey arcát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...