Vadiúj teniszjáték készül AO Tennis címmel

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Big Ant Studios csapata nagy ígéretekkel jelentette be legújabb teniszjátékát, az AO Tennist. Az Australian Open Tennis a "legfejlettebb" anyag lesz a műfajban, fotorealisztikus, licencelt játékosokkal és stadionokkal.

Az Australian Open Tennis nem csupán a szigetországi bajnokság hivatalos licencével rendelkezik, hanem a valóságban is létező játékosokat is felvonultat - köztük Rafael Nadalt és Angelique Kerbert -, akik a saját stílusuknak megfelelően játszanak majd. Az anyag átfogó karriermódot, bajnokságokat és online módokat ígér, a készítők szerint a legmélyebb teniszélményt kapod tőle.

Nyomulhatunk egyéniben, párosban és vegyes párosban is. A készítők az ausztrál torna tíz évi adatai alapján ültették át a neves teniszezőket a játékba, mozgásukért motion capture felel. Természetesen a saját játékosunkat is megalkothatjuk a beépített szerkesztőfelület segítségével.

Az AO Tennis jövő januárban meg PS4-re és Xbox One-ra. A műfaj rajongói dörzsölhetik a tenyerüket, lévén még egy játékot kapnak a Tennis World Tour mellett. Ez utóbbit a Top Spin 4 egykori fejlesztői rakják össze.

4.
4.
gorgo
még egy jó kis box játék kellene :)

3.
3.
Nothing
A borító alapján vásári célbadobó szimulátor is lehetne...
2.
2.
crytek
Külföldi hírekben írják:

Nothing outside of this is known about the game. It’s listed for PC on the classification, but usually Big Ant games come to PS4/Xbox One first and PC later.
1.
1.
crytek
PC-re még véletlenül se...sportjátékot oda minek....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...