Need for Speed: Carbon X360 demó és videók

  • Írta: Daks
  • 2006. október 4.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox 360-nal és Live előfizetéssel rendelkező Need for Speed rajongók most azonnal nyomják be a konzolt, mert a Marketplace-n már ott virít a Carbon demója!
Az Xbox 360-nal és Live előfizetéssel rendelkező Need for Speed rajongók most azonnal nyomják be a konzolt, mert a Marketplace-n már ott virít a Carbon demója!


A telepítő mérete 1 GB, így el fog tartani egy darabig a letöltés, de megéri várni már csak azért is, mert fogalmunk sincs, hogy a PC-s demó mikor lesz végre hajlandó megjelenni. A jó hír mellé 4 videót is sikerült szereznünk, melyeket 1 kupacba összevágva azonnal meg is tekinthettek a YouTube playerünk segítségével. Az Xdobozosoknak jó szórakozást a demóhoz, a többieknek pedig kellemes videónézegetést!
13.
13.
Daru
Kurva annyát aki fikázza a CARBON-t szerintem tök zsir geci most vittem végig a crysis-t és lanon is játszuk holnap okt 21 szombaton
11.
11.
milhend
november 1. jön ki európába október 28. amerikába
10.
10.
majoros25
ja igen Cross őrmester más séró más környezet de az ideg még mindíg ott van hát ilyen egy igazi idegbeteg rendőr szerintem:))
9.
9.
NitroX
daveee: azért először nyomjál egy 200e-t a pcre és utána mountold majd a crysis-t mert különben diavetítés lesz LOL 1000x jobb LOL



tegnap leszedtem a demót, kinyomtam mind3 járgánnyal, van benne muscle, exotic ls tuning gép. Az igazság az hogy nem vagyok elhalva tőle, remélem a játék maga az sokkal jobb lesz, nulla fizika, csilli villi hegyek, a MW nekem ennél jobban tetszett.
8.
8.
heavenly sword
daveee: te nagyon el vagy tájolva:)
7.
7.
ldavid
épp ezért: "abból derül ki hogy igazán milyen is a játék"



ha kiadták volna szept elején biztos nem azt láttad volna amit most fogsz (szerintem nagyon nincs messze a pc-s)
6.
6.
majoros25
ÁÁÁÁ ez így nem megy EMBEREK mi lesz így a PC-vel már feldésbe is megy hogy létezünk vagy mi hmmm??? Az még valami hogy elöbb adják ki az XBoxra és még egyébre de hogy már ahogy veszem észre már pár játék is csak arra jelenik meg hát hogy van ez kérdem én?? meg ez az EA mit tököl ennyi ideig PC-re mikor jön ki a demó hm?? már ezzel is felhúznak a játékot meg mán ki se akarják majd adni hát hogy van ez a játékot is nehéz kivárni de a demó már naon kéne abból derül ki hogy igazán milyen is a játék nem?? hát sok rajongótól búcsúznak majd ha így huzzák az agyunkat szerintem:(((
5.
5.
Micro Face
Többet halottam a gumi csikorgását mint a motor hangját.
4.
4.
Guppi
Az ea szopik a konzolosoknak!! De hát nézzük a jó oldalát legalább kiadják pc-re.
3.
3.
Daks
bekapcsolod az Xbox360-odat, felmész a Marketplace-ra és töltheted! :D jeeze...
2.
2.
Daks
nfsman: az illegal és beta demo volt, a GC-ről lopták el... ez már hivatalos és sokkal jobban ossze van rakva!
1.
1.
FNorberto
Én már töltöm is!!!De a PC-s demo is jöhetne már!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...