Megjelent a Horizon: Zero Dawn - Complete Edition

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 6.
  • Videó
A mai napon végre megjelent az év legjobb játéka címére is bátran pályázó Horizon: Zero Dawn legújabb kiadása, a Complete Edition, ami az alapjáték mellett a már eddig megjelent frissítéseket és a nemrég bemutatott kiegészítőt is tartalmazza.

Ha eddig csak szemeztél az év elején megjelent és remekül sikerült Horizon: Zero Dawn megvételével, akkor talán most érkezett el az idő, hogy a kosaradba tedd a játékot, mert a mai napon végre megjelent a Complete Edition.

A teljes játék mellett a csomag tartalmazza még a novemberben bemutatott The Frozen Wilds DLC-t, illetve az összes olyan, korábban megjelent kiegészítést is, amit a Digital Deluxe Edition is tartalmazott, beleértve a kozmetikai bónuszokat és játékbeli frissítéseket is.

A komplett kiadás 50 dollárba kerül.

18.
Ganzer
#16: Ja, nekem első gen ps4 van, eddig semmilyen problémám nem volt egy játékkal sem vele, ez az első.
17.
Yanez
#12: Majd amikor eljutok odáig, hogy játszak vele (szerintem ez már csak jövőre lesz), akkor majd rádírok, hogy mi a véleményem, és miért. :)
16.
NemecsekErno
#13: Az alapjátékkal sosem volt semmi ilyen gondom, igaz más játékokkal sem. PS4Pro van, nem tudom, lehet az első gen. PS4, ha azzal nyomod más.
A Complete Edition-höz még nem láttam hozzá.
15.
Ganzer
#14: Akkor valószínűleg ezzel a konkrét verzióval lesz a baj (digitális complete edition), amit megvettem. Reménykedek hogy hamar kiadnak rá valami patchet mert így egyelőre csak szivatom magamat vele.
14.
KRAT0S
#11: Én most játszom el a Dlc-t,lassan 100 órám lesz benne,de egyszer nem fagyott le :)
13.
Ganzer
#12: Akkor ezt nem tudom mire vélni. Szeretni akarom ezt a játékot mert nagyon bejön, de ez így ebben a formában nem oké mert mire beleélem magam, folyton kizökkent a crash/freeze miatt. -.-
12.
RangerFox
#11: Ps4 slim, egy crash se volt, se az alapjátékban, se a dlc-ben 60 óra alatt.

Yanez: Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tetszeni fog-e neked (szerintem nem), mert néha úgy veszem ki, hogy hasonló az ízlésünk gamek esetén, de néha nagyon mások...
11.
Ganzer
Tegnap behúztam ps storeból, 3 óra játék alatt 3 crash, 3 freeze. Random a dolog, cutscene, harc, fókusz használat közben.. Másnak is van ilyen gondja vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? A játék és a ps updatelve van.
10.
ADMlN
#8: A Zelda világa kifejezetten kopár tud lenni, mondjuk egy HZD-hez képest.
9.
Oldman
NemecsekErno! 8#
Valòban, mèg nem jàtszottam vele. :) Alàbb emlìtettem, hogy nem a törtèneti szàlra èrtem az egysìkùt, hanem a hatalmas havas tàjra, ami vèlhetően összehasonlìtva az alapjàtèk vàltozatos tàjegysègèvel vèlhetően kissè monotonnà teheti a làtvànyvilàgot. Ezt nem tartom hibànak, csupan megjegyeztem. :)
8.
NemecsekErno
#4: Egysíkú, havas?
Akkor még nem játszottál az év játékával.
Ja...nem bocs. A Zelda meg a Marió az év játékai, csupa 10 pont.
Mondjuk nem is havas, meg egysíkú egyik sem, az igaz....
7.
Yanez
#4: Én store-ban vettem digitálisan.
6.
Darksiders84
#5: Csúnya lenne ha nem bár biztosat nem mondok majd aki már nyomja.
5.
NathanDrake
Esetleg tudja valaki hogy a Complet Edition kompatibilis is-e az alapjáték mentéseivel?
4.
Oldman
Yanez! 2#
Akkor nagyon jò àron jutottàl hozzà, ùgy is mondhatnàm, a hülyènek is megèrte! Vicc vòt' na! :)
A pènteki nagy akciòknàl olcsòbb volt az alapjàtèk az tèny...màr ha èppen volt kèszleten persze. Legtöbbször nem. Szerintem januàr elejèn 10 ezer alatt lesz mindenhol, ès aztàn ahogy ìrtad alàbb ha bejön az alapmű, akkor gyühet a DLC. Kicsit tartok az egysíkù havas tàjtòl, hosszù tàvon megunnàm a làtvànyt. Ok tudom, a törtènet a lènyeg.
2.
Yanez
Black Friday-kor megvettem az alapjátékot 20 dolcsiért, annyit bőven megér nekem, kivéve ha nem tetszik meg. Ha pedig bejön, majd külön megveszem a The Frozen Wilds-t, és még így is jóval olcsóbban jön ki, mint ez a complete edisön.
1.
Oldman
Furcsa, hogy az alapjàtèk mèg mindig viszonylag sokba kerül, legalàbbis a mostani bővìtett verziòhoz kèpest. ( 12-17.000 ft ) Gondolom majd pàr hèten belül korrigàlnak a forgalmazòk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...