Futurisztikus versenyjáték lesz az Antigraviator

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem örülsz annak, hogy nincs új F-Zero és Wipeout? Egy belga csapat is tarthatatlannak látja a helyzetet, ezért saját játék fejlesztésébe fogott. Ahogy a címe is mutatja, az Antigraviator egy antigravitációs versenyjátéknak ígérkezik.

A Cybernetic Walrus a belga Howest Egyetem végzős hallgatóiból áll. A srácok nagy rajongói az F-Zero-szériának, így egy szellemi örököst készítenek Antigraviator címmel. A játékot a Unity engine hajtja majd.

A játékmenet is a klasszikus elődöt idézi. Gyors versenyeket vívhatunk az antigravitációs járművünkkel, amit testre is szabhatunk. A futamok során különféle csapdákat is telepíthetünk, és power-upokat vehetünk fel, ezzel törve borsot az ellenfelek orra alá. Az Antigraviator osztott képernyős és online multiplayert is kínál.

A beugró gépigény egy 2,7 GHz-es Intel i5-ös proci, 8 GB RAM és egy GeForce GTX 660 Ti videokártya, valamint 10 GB szabad hely.

A kiadásért az Iceberg Interactive felel. A megjelenés 2018 második negyedévében várható PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

3.
3.
zsocc-nrg
Faszán néz ki :) Remélem hogy lesz olyan jó mint a Redout
2.
2.
straki89
Tiszta Star Wars Racer. Inkább csinálnának abból egy jó játékot.
1.
1.
Nothing
Jónak tűnik, de a címét remélhetőleg lecserélik a megjelenésig, mert extra gázul hangzik - mint valami pankrátor stage name.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...