Antigraviator PC, PS4, XBOXONE

Futurisztikus versenyjáték antigravitációs járművekkel.
1532700000

Frissítést kapott az Antigraviator

Megkapja első nagyobb frissítését a Cybernetic Walrus által fejlesztett versenyjáték, az Antigraviator. A legtöbb újonnan érkező funkció ráadásul sokak számára komoly mértékben javíthat a játékélményen.
1530954480

Antigraviator teszt

Az Antigraviator semmi esetre sem nevezhető kiemelkedő alkotásnak, ám ha engedjük, hogy a pazar látványvilág és az őrületes sebesség átrepítsen minket az idegesítő részletek és bugok armadája felett, akkor még szórakoztató is lehet.
1528134900

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Miközben kapkodjuk a fejünket az E3-at megelőző teaserrengetegben, ne feledkezzünk meg a következő napok játékmegjelenéseiről sem! Szerencsére kellemesen sűrű lesz a felhozatal.
1526738404

Júniusban fut be PC-re az Antigraviator

A tavaly decemberben bemutatkozott futurisztikus versenyjátékra már nem kell sokat várnunk. A Wipeout és az F-Zero szellemi örököse elsőként PC-re fut be, majd az év második felében konzolokon is tiszteletét teszi.
1512640822

Futurisztikus versenyjáték lesz az Antigraviator

Nem örülsz annak, hogy nincs új F-Zero és Wipeout? Egy belga csapat is tarthatatlannak látja a helyzetet, ezért saját játék fejlesztésébe fogott. Ahogy a címe is mutatja, az Antigraviator egy antigravitációs versenyjátéknak ígérkezik.