70 millió felett a PlayStation 4

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 7.
  • Biznisz
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy alig egy hónappal a negyedik születésnapja után elérte a 70 millió eladott példányt a PlayStation 4. Ezzel a tempóval már jövőre beérheti az előző generációs PlayStationt.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a PlayStation 4, a konzolból 70,6 millió példány talált gazdára december 3-ig. Az alig négyéves konzol ezzel a tempóval már jövőre beérheti a PlayStation 3-at (83,8 millió példány), igaz, attól még messze van, hogy a legsikeresebb PlayStation legyen: az első PlayStationből és a PlayStation 2-ből rendre 102,49, illetve 155 millió darabot vittek haza a játékosok.

A dobozos és a digitális eladásokat is figyelembe véve a PS4-es játékeladások 617,8 millió példánynál járnak, és a legjobb, hogy a Sony helyzetjelentett a PlayStation VR-ról is: eszerint a PS4 VR-szemüvege 2 millió eladáson van túl, míg PS VR-játékból 12,2 millió példány fogyott. A Sony szerint 130 játék készül és jelenik meg a jövő év végéig a headsetre.

3.
3.
shatterhand
#2: Eddigi generacioban egyre olcsobb gepek voltak. Most viszont a pro magasabb árát is ki kell fizetni. Szoval egal a dolog.
2.
2.
Norbiii
Hiába játszható sima Ps4-en és Pro-n is ugyanaz a játék, és hiába ugyanaz a pálya, azért mégiscsak két különböző konzol és hardver, ha a kettőt összeadjuk úgy azért könnyebb elérni ilyen számokat. Ettől függetlenül a sima ps4 is brutál módon teljesített, nem akarom elvitatni az érdemeit. Sok sikert kívánok a továbbiakban!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...