Új PvP-mód érkezik a Dying Lighthoz

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 7.
  • Letöltés
Link másolása
A Battle Royale-játékok inspirálták a Dying Light új játékmódját, aggodalomra viszont semmi ok, a Bad Blood nem áll be a sorba, és nem koppintja elődeit egy az egyben. A tesztelésre már lehet is jelentkezni.

Új, önállóan is futtatható PvP-kiegészítő érkezik a Dying Lighthoz jövőre, a Bad Bloodot a Battle Royale-játékok inspirálták.

Aggodalomra semmi ok azonban, a Techland nem egy újabb PUBG-klónban gondolkodik. A Bad Bloodban mindössze hatan játszhatnak egyszerre, a játékosokat - nem túl meglepő módon - egy zombifertőzött terepre dobják le, ahol aztán rajtuk múlik, hogy együttműködnek-e vagy sem. A cél az, hogy fegyvereket keressenek és vérmintát gyűjtsenek az élőhalottakból, azokkal fizethetnek ugyanis a helikopterért, ami majd kimenti őket.

A dolog pikantériája, hogy a játékosok bármikor elárulhatják egymást: mivel az összes vérminta mennyiségétől függően szabadulnak fel a helyek a helikopteren, a szívósabb zombikkal pedig nehezebb megküzdeni, megéri együttműködni, mivel azonban a beszállásnál az egyénileg gyűjtött vérminta számít, elképzelhető, hogy az a legkönnyebb út, ha felrúgjuk törékeny szövetségünket a többi játékossal. Az idő természetesen szorít, ha lemegy a nap, elindul a helikopter is.

A tesztelésre itt jelentkezhettek, az első látnivalókra még várni kell.

4.
4.
Yanez
Wolfi 2 megérdemelte!!!
3.
3.
#2: Így van, nálam bekerültek a példa értékű csapatok közé.
2.
2.
McDuff
B.szarok ennek a játéknak,Black Friday alkalmával ruháztunk be rá a haverokkal pici pézé. Önmagában is megállta volna a helyét,hát még a The following-gal,nah de hogy még mindig jön hozzá tartalom,nagy respect a fejlesztőnek!
1.
1.
ollie92
Olyasmi lesz majd, mint a Divisionben a kimenekítés. Pont a végén baszik át valakinek és árul el mindenkit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...