TGA 2017: Íme, a Firewatch-csapat új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 8.
  • Bejelentés
Link másolása
2019-ben érkezik a nagy sikerű Firewatch-ot jegyző Campo Santo második fejlesztése, az In the Valley of Gods. Az új kalandjáték története során az 1920-as években járunk, két filmes oldalán Egyiptomba utazunk majd.

A történet két főhőse Rashida és Zora, akik filmesként keresik a kenyerüket. Habár az egyik munkájuk korábban sztárrá tette őket, azóta a karrierjük lejtmenetben van, így amikor megtudnak egy titkot Nofertiti elveszett sírjáról, elhatározzák, hogy elutaznak Egyiptomba, a kalandjaikat pedig videón is megörökítik.

A Firewatch-hoz hasonlóan az In the Valley of Gods is habkönnyű játékmenetet ígér, a hangsúlyt pedig Rashida és Zora kapcsolata, illetve maga a filmezés kapja majd. Utunk során többször is elő kell vennünk a kameránkat, hogy felvegyük a látottakat, ez a mechanika pedig szerves részét képezi majd a játékmenetnek: a cél az, hogy a környezetünk reagáljon a kamerára, és csináljon valamit, ha észreveszi, hogy filmezik. A fejlesztők szeretnék, ha a játék végén visszanézhetnénk a már kész dokumentumfilmet.


Az In the Valley of Gods kevesebb, mint egy éve készül, és bár egyelőre kizárólag PC-re ígérik a fejlesztők, konzolos változatban is gondolkodnak.

1.
1.
hadzsime
Remélem, hogy ennek a végét nem basszák el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...