TGA 2017: Szürreális traileren a Death Stranding

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 8.
  • Videó
Link másolása
A várakozásoknak megfelelően a Death Stranding is hallatott magáról a The Game Awards díjátadón. Hideo Kojimáék nem aprózták el, egy nyolcperces kedvcsinálóval készültek az eseményre.

Az előzetes ismét Norman Reedus karakterére koncentrál, de hogy mi történik pontosan, azt nem mernénk megmondani. Inkább nézzétek meg ti is!

29.
29.
Hoool vetted? A nagypatikááában.
25.
25.
Zoli0507
#23: Igen csakis ezt lehet 3trailer alapjàn leszűrni
24.
24.
xSHx
#23: Kb INSIDE szindróma :) Annak a játéknak mikor a végére értem, úgy meghökkentett mint a sz@r. Napokig a hatása alatt voltam. Ritka az ilyen és szeretnék több hasonlót. Ha ez a DS is ilyen lesz, annak örülnék.
23.
23.
hadzsime
Szerintem ez úgy lesz, hogy a játék ilyen 2000 mindfuck per órával fog operálni mindenféle magyarázatot mellőzve, majd miután végigjátszottad és úgy érzed, hogy eleget ültél összezavarodva a képernyő előtt, felkúszol a Youtube-ra beírod, hogy "Death Stranding Ending Explained" és végignézed, ahogy egy random kocka belemagyaráz valamit, ami lehet hogy igaz, de valószínűbb, hogy a készítők sem tudják igazán, hogy mit akartak.
tumblr_o16n2kBlpX1ta3qyvo1_1280.jpg
22.
22.
PaprikaJancsi
#16: Mads Mikkelsent se hagyd ki :)
21.
21.
Az eddigi látnivalók hidegen hagytak, de ez ütött.
20.
20.
Dante946
Egy szó: Atmoszvéra.
Igaz magáról a játékmenetről még mindig semmit se tudunk...
De azért látszik, hogy valami készül, és még bármi kisülhet ebből.
Én drukkolok neki, bár van egy olyan érzésem, hogy nem kicsit lesz megosztó...
19.
19.
kopic
#17: Igen, én is ezt szürtem le, hogy a babák érzékelik eme lényeket.
18.
18.
kopic
#16: +1000000

És nem jön X-re.:(
Rohadtul vennem kell majd egy Ps4-et es sztem valószínű hogy ezt pont a Dearh Stranding megjelenesevel fogom megtenni !
17.
17.
xSHx
Ami biztos az az, h a fejlesztőiroda környékén terjesztett összes halucinogén drogját felvásárolták XD Beteg nagyon, de nekem pont ez miatt tetszik. Ahogy írták már, majd össze áll a kép úgy is. Amúgy sztem ez/ezek a babák képesek érzékelni ezeket az idegeneket. És miután valahogy belekerült Norman testébe ez a baba, így már úgymond implantálódott belé ez a képesség. Valahogy így látom.
16.
16.
Duken
#6: Látom nem nagyon játszottál Kojima játékkal vagy a P.T-vel. Kb minden Kojima játéknak értelmetlennek tűnik a trailere, de aztán mindenre fény derűl. Személy szerint szeretem az ilyen mindfucked cuccokat, ahol össze kell rakni a rejtett utalásokat és nagy az esély rá hogy a Death Stranding-el Kojima szintet lép. Del Toro és Reedus pedig nem kis garancia arra hogy egy kibaott ütős game lesz ebből. Én erre fogadnék.
15.
15.
Yanez
Ezek a dögök egyre jobban felcsigáznak! Nem tudom sikeres lesz-e a játék, de annyi szent, hogy nem hétköznapi lesz az atmoszférája és a sztorija, s a videójátékok világában ez nem kis szó! Én drukkolok a cuccosnak!
14.
14.
logic5
Már nem is merek szinte semmit, írni, mert úgyis fika megy csak itt is. Abba nem godnol bele egyik atomfizikus sem, hogy ezek majd összeállnak, ezek csak darabok. Amit eddig láttunk, abból azért lehet következtetni, hogy valószínűleg nagyon nagyot fog ütni. Persze beteg, de eddig nagyon ígéretes. Nem baj, fikázzatok mindent, mert ezen az oldalon már csak az megy kb, akinek más véleménye van, az meg retard...
13.
13.
north
Most én vagyok kómás? Vagy az a csecsemő likeolt valamit azzal a csepp hüvelykujjával
12.
12.
Skygameboy
Komolyan elkezdett már fárasztani kojima ripacskodás. 2 éve promozzák a játékot és még mindig semmi. Ez a játék nagyon elvontnak tűnik és kb ennyi.
11.
11.
PaprikaJancsi
Így a trailereket látván, a Konami legjobb döntése volt kidobni ezt a krapekot. Maga a pénztemető $
10.
10.
pkflavio
Beteg nagyon, szerintem megosztó lesz majd...
9.
9.
csabuszflash
Egyáltalán nem összefüggéstelen hanem egy kirakós része ez a trailer is. Youtube tele van teoria videókkal és van egy pár ami alátámasztja h mennyi utalással és rejtett infoval van tele mind kettő meg most már 3 trailer.
8.
8.
zsocc-nrg
Nem tudom mi fog ebből kisülni de a koncepció nagyon fura és érdekes (legalábbis amit eddig mutattak).
7.
7.
Onion
Még mindig nincs gameplay. :/
6.
6.
Gykrizsi
Én elismerem Kojima munkásságát. Elismerem, hogy lehet ez még az évtized játéka. De ez amit 3 trailerből le tudtam szűrni, annyi hogy Kojima úgy el van szállva a saját egójától, hogy otthon arra ve....., hogy teljesen értelmetlen videók sokaságát teszi ki. Persze itt is van Norman Reedus (beszélünk róla úgy, mintha az évtized színésze lenne), és sok értelmetlen dolog. 8 perc, azt hinné az ember ebbe már lesz valami, de persze nem. És ez nem a játék ellen szól (mert arról semmit nem tudni), hanem az ellen, hogy ne csináljuk már ezt, hogy azzal tartjuk fent az érdeklődést, hogy összefüggéstelen dolgokat mutatunk, ja meg kiírjuk hogy Kojima, és ezzel el is van intézve minden.

Ja, és még valami. MI VOLT AZ A BABA? Ezt valaki komolyan gondolta. Nem tudtam hogy elborzadjak, vagy felnevessek rajta. Az év legrémisztőbb jelenete volt, az tuti.
5.
5.
Bnecne
#3: Kojima nyilatkozta,hogy az első címük PC/PS4 cím lesz de először PS4 majd egy adott idő után jelenik meg a PC-s verzió. Ign:Produced in association with Sony Computer Entertainment, it is planned for release on the PlayStation 4 and PC platforms. Tudom azért a "planned" én is kiemelném,de a remény hal meg utoljára
4.
4.
imchristailor
Annyira nem kapott el a hype ettől a trailertől, gameplayt várnék végre.
3.
3.
Bnecne
Időközben megtudtam,hogy jön PC-re is.Szóval most már én is várom :P
2.
2.
Chrysh
Valószínűleg a Kojima-san iránti dagályos ömlengés el fogja mosni a megjegyzésem, ami annyi, hogy még mindig nincs dátum, még mindig nem láttunk konkrét gameplay-t és most már érdeme hozzácsapni azt is, hogy a látottaknak a világon semmi értelme nincsen. Szóval ezt most inkább leírom ide.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...