Switch-re költözik az Outlast-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Meglepően bőbeszédű Facebook-bejegyzésben jelentette be a Red Barrels, hogy biztosan folytatást kap az Outlast, az első két rész jön Nintendo Switch-re, továbbá egy, a játék univerzumában készülő másik projekten is dolgoznak már.

A Red Barrels munkatársai egy Facebook-bejegyzésben köszönték meg a rajongóknak, hogy támogatják őket, amit természetesen a csapat a jövőben is szeretne meghálálni. Ennek megfelelően a stúdió ebben a bejegyzésben több érdekes, az Outlast jövőjét érintő kérdésben is választ adott.

Egyrészt a csapat megerősítette, hogy Nintendo Switch-re költözik a sorozat első két része. Hogy pontosan mikor, nem tudni, de a tervek szerint a következő esztendőben kerül majd erre sor. Másrészt pedig az is biztossá vált, hogy az Outlast 2 utáni sok kérdőjel sem marad nyitva, így nemcsak a kettes számú epizód után játszódó The Murkoff Account epilógus, hanem egy teljes értékű, harmadik rész is válaszokat ad majd, de erre nem mostanában kerül sor.

A harmadik fontos bejelentés pedig, hogy a Red Barrels gőzerővel dolgozik egy másik, szintén az Outlast világában játszódó projekten is. Konkrétumokat nem árultak el és a leírtak alapján úgy tűnik, még nagyon az elején vannak a fejlesztésnek, mert állításuk szerint nem is biztos, hogy a kigondolt koncepció működőképes lesz.

1.
1.
Így kell ezt, most már nagyjából megbukott a kezdeti vergődésem, jönnek azért szépen a jó játékok a konzolra. Remélem nem ennyiben fog kifulladni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...