PSX 2017: Sokat változott a Shadow of the Colossus

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 10.
  • Videó
Link másolása
A Shadow of the Colossus is hallatott magáról a PlayStation Experience-en. A remake fejlődéséről új videók árulkodnak, emellett a gyűjtőknek szánt változatot is bemutatták a készítők.

A Shadow of the Colossus remake-jén már úgy dolgozott a Bluepoint Games, hogy a PlayStation 4 Pro lebegett a szemük előtt, ennek megfelelően a játék igyekszik kihasználni a konzol képességeit: választhatunk majd, hogy a 4K felbontás és a HDR, vagy a stabil 60 fps mellett tesszük-e le a voksunkat.

A fejlesztők a fenti videóban mesélnek a technikai oldalról, emellett egy összehasonlító videót is mellékeltek, hogy lássuk, milyen különbségek lesznek a PS2-es, a PS3-as és a PS4-es változatok között. Végül egy hosszabb gameplay videót ülhettek végig, ha már nagyon nem bírtok magatokkal a 2018. február 6-án esedékes megjelenéséig.

A játékból egyébként gyűjtői kiadás is érkezik, az acéldobozos kiszerelésben képeslapokat, nyomtatott kézikönyvet, térképet és matricákat is találunk a Blu-ray lemez mellett, illetve ingame extrákat is rejt a csomag:

8.
8.
ikaralyos01
#5: Mert, hogy ez remake :)✌
7.
7.
Yanez
Istenem, honnan vegyek annyi lóvét 2018-ra? Kénytelen leszek kirabolni egy bankot. Majd írok róla egy blogot, hacsak nem csípnek fülön.
4.
4.
Már megint nagyon hajlok a PS4-vásárlás felé..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...