Shadow of the Colossus (2018) PS4

A Team ICO klasszikusának remake-je.

A Sony felvásárolta a Bluepoint Gamest

A Sony Interactive Entertainment újabb stúdióval gyarapította gyűjteményét, méghozzá a régi ismerős Bluepoint Games képében. A csapat legutóbb a Demon's Souls remake-jét szállította le.

Felsorakoznak a PlayStation Plus márciusi játékai

Habár egy szivárgás már lelőtte a poént, a Sony hivatalosan is bejelentette, hogy milyen játékokat ad a PlayStation Plus-tagoknak az előfizetésük mellé. Ezúttal is két PlayStation 4-címnek örülhetünk.

Bemutatkozott az Only on PlayStation Collection

Közeledik a generációváltás, a Sony pedig úgy köszöni meg az elmúlt éveket, hogy meghajol a PlayStation 4 legjobb exkluzív címei előtt, és újra kiadja azokat, természetesen pazar, gyűjtőknek szánt változatban.

Újabb játékot újít fel a Bluepoint Games

Peter Dalton, a csapat technikai igazgatója a Game Developers Conference-en elárulta, a stúdió gőzerővel dolgozik egy újabb játék teljeskörű leporolásán, ami állítólag sokkal nagyobb falat lesz, mint amilyen a Shadow of the Colossus volt.

Új címen dolgozik a Shadow of the Colossus atyja

Fumito Ueda neve ismerős lehet azok számára, akik játszottak a Shadow of the Colossusszal, az Icóval, vagy a The Last Guardiannel. A hírek szerint a legendás játéktervező egy új, az említettekhez hasonló kaliberű projekten dolgozik.

Amerikai toplista: rekorder lett a Nintendo Switch

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét elemző NPD Group a februári helyzetjelentését. A Nintendo Switch első éve rendkívül sikeres volt, időarányosan az USA legjobban fogyó konzoljáról beszélhetünk.

Újra remake-et készít a Bluepoint Games

A Shadow of the Colossus remake-jét és az Uncharted: The Nathan Drake Collectiont elkövető austini Bluepoint csapata a következő projektjében is azt csinálja, amihez ért. Ezúttal is egy régi klasszikust újítanak fel.

Brit toplista: élen nyitottak a kolosszusok

Remek rajtot vett a Bluepoint Games jóvoltából felújított Shadow of the Colossus. A PlayStation 4-exkluzív kaland egyből az élen kezdett, ráadásul a 2006-ban megjelent PS2-es eredeti rajtjánál is jobban indított a játék.

Launch traileren a PS4-es Shadow of the Colossus

Amerikában már kapható, hozzánk pedig holnap érkezik meg a Shadow of the Colossus felújított változata. Minden idők egyik legjobb játékát költöztették át PlayStation 4-re a Bluepoint srácai, méghozzá kiváló minőségben.

Shadow of the Colossus teszt

Wander a tiltott senkiföldjének egyik ősi templomába igyekszik, ahol egy rejtélyes hangtól kér segítséget. Mono feltámasztásáért könyörög, amit Dorminó csak egyetlen feltétellel hajlandó teljesíteni. És ez akár az életébe is kerülhet.