Filmes és sorozatos hírek vasárnap délutánra

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkeztek az első képek az X-Men: Dark Phoenixből, traileren az Alita: Battle Angel és a Krypton, valamint kiderült, hogy mikor tér vissza Jessica Jones saját sorozata. Összegyűjtöttünk néhány filmes és sorozatos hírt a hétvégéről.

Megérkeztek az első képek az X-Men: Dark Phoenixből

2018. november 2-án kerül mozikba az X-Men: Dark Phoenix, amely a Phoenix Saga képregényei alapján készül. A történet szerint a Sophie Turner alakította Jean Greyt hatalmába keríti a Főnix ereje, és így az X-Men csapata ellen fordul. A filmet Simon Kinberg rendezi, és feltűnik benne Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Nicholas Hoult, Alexandra Shipp, Tye Sheridan és Kodi Smit-McPhee is. Az egyik főgonoszt Jessica Chastain játssza.


Traileren a Krypton

2018-ban érkezik a DC következő tévésorozata. A SyFy és David Goyer közreműködésével készülő adaptáció a Superman szülőbolygóján játszódik, mielőtt az elpusztult volna. Következésképpen a történet sem a népszerű hősre koncentrál, a főszereplő ugyanis Seg-El, Superman nagypapája lesz.

Befutott az Alita: Battle Angel első előzetese

James Cameron produceri felügyelete alatt és Robert Rodriguez rendezésében készül élőszereplős film Yukito Kishiro mangája alapján. A történet Alitáról szól, akire a Christoph Waltz alakította orvos talál rá. A kiborgnak csak emlékfoszlányai vannak a múltból, így amikor helyrejön, fejvadász lesz, és elhatározza, hogy kideríti, mi történt vele. Premier 2018. július 20-án.

Egy utolsó kedvcsináló a Maze Runner harmadik részéhez

Jó egyéves csúszás után, január 26-án mozikba kerül a Maze Runner-trilógia befejező epizódja, a The Death Cure. Hősünk, Thomas komoly feladat előtt áll: el kell pusztítania a gonosz WCKD szervezetet, és egyúttal az emberiséget sújtó vírusra is gyógyírt kell találnia. Akcióorgiát ígér a folytatás:

Bemutatkozik a Spider-Man: Into the Spiderverse

Bár valószínűtlen, hogy a hazai mozikba eljut, jövő karácsonykor érkezik a Spider-Man: Into the Spiderverse. Az animációs film a LEGO-filmet is jegyző Phil Lord és Christopher Miller felügyelete alatt készül, és bár a főszereplője Miles Morales lesz, ahogy azt az alcím sejteti, a film világában több Pókember is feltűnik majd.

Közeleg a Jessica Jones második évada

A Netflix bejelentette, hogy 2018. március 8-án tér vissza a Jessica Jones, a második évad tizenhárom epizódot tartalmaz majd, és már meg is kapta az első kedvcsinálóját:

9.
9.
Beniciodeltoro
#8: Mcavoy egy állat, ő mindenben brillírozik, nem egy Stohl Buci, Golden globe-ra és BAFTA-ra is jelölték.
Filth-ben se gyenge a csóka.
8.
8.
kopic
#7: "ezek a színészek egyáltalán nem tudnak nagy alakításokat adni, "
Ember, láttad te egyáltalán James Mcavoytol a Mocsok, vagy Szettorve című filmeket ? És sztem X professzort is elég jól eljátssza...
7.
7.
markoci555
egyik se érdekel... mi ez a felhozatal?
-Xmen-t soha nem szerettem igazán, a Logan volt a legjobb azok közül amiket láttam. És a szereplők alapján sem lesz nagy dobás, ezek a színészek egyáltalán nem tudnak nagy alakításokat adni, csak a nevük adja el a filmet. (kivéve Fassbender, őt bírom)
-Szuperhősös sorozatok teljesen hidegen hagynak.
-Az az Alita-s arc az nem tudom micsoda de visszataszítóan műanyagként érződik.
-Ha a maze runner az a film amire gondolok akkor az egy röhej.

Az egyetlen ami innen jónak tűnik ezek közül az a spider man-es, miközben egyáltalán nem vagyok oda érte.
6.
6.
Beniciodeltoro
Ezt a tápos Jessicát minek kell erőltetni ?
A nyuggerek lebirkózzák b+ :))
5.
5.
kopic
Sophie Turner iszonyat szép csaj. Nem rugdosnam ki az ágyambol, az biztos.
4.
4.
Heldengeist
A Gunnm-mal szerintem már igencsak elkéstek. Szeretem, imádom, 8/10 teljes joggal klasszikus, de egyrészt maga a történet nagyon 80-as évekbe illő, másrészt Cameron is túl van már a pályája csúcsán, harmadrészt meg sikerült már valaha valami kelet-ázsiait nyugaton tisztességesen adaptálni?
3.
3.
Drazhar
#2: Ohh, ezt pontosan érzik a Netflix-nél is, ezért Purple Man bizony visszatér majd. (csak Tennant miatt szenvedtem végig az előző évadot, de ezzel most engem is visszahúznak majd...)
2.
2.
Necreon
Jessica Jones folytatás... mehh? Minek? A karaktert eléggé a nemezise határozta meg, igazából kár folytatni.
1.
1.
Necreon
Ez a Spiderverse animációs stílus nagyon baba, kár hogy Pixar arcok vannak hozzá nem valósabbak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...