Kártyajáték készül a Gyűrűk Ura alapján

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Pontosabban a Fantasy Flight Games amúgy is létező kártyajátéka kap videojátékos feldolgozást, amely 2018-ban rajtol el és free-to-play lesz. A készítők a single player élményre fókuszálnak.

Videojáték készül a Fantasy Flight Games kártyajátéka alapján, a The Lord of the Rings - Living Card Game 2018-ban jelenik meg a Steamen, és a végleges verzió premierjét egy Early Access-változat előzi majd meg, ami várhatóan a következő hónapokban fut be.


A free-to-play játékhoz vásárolhatunk majd kártyákat, és ugyan az ígéretek szerint minden véletlenszerű elemet kiszórtak az üzleti modellből, pay-to-win vádak aligha érhetnék a fejlesztőket: a játék kizárólag single player módban játszható majd eleinte, és később is csak kooperatív módot terveznek a srácok.

A történet szerint egy három hősből álló csapatot terelgethetünk Középföldén, az ellenfelünk pedig ki más lenne, mint Szauron maga.

9.
9.
markoci555
#7: hát igen, nem kell ahhoz multinak lenni...
remélhetőleg úgy oldják meg hogy ha okos vagy kiviszed bármilyen vétel nélkül, de ha elköltesz rá egy halom pénzt és hülye vagy, akkor se tudd kivinni, tehát ne befolyásolják a vásárolt paklik annyira.
8.
8.
markoci555
Cím alapján én is azt hittem megint jön egy multis, de így nagyon jó hír.
7.
7.
Egy kis fogalomzavar van nalatok, attol meg hogy valami single lehet pay-to-win. Mondjuk hogy a tovabbhaladasert gyemantokat kell venni valos penzert, stb.
4.
4.
wywern64
#1: Tekintve, hogy egy már 2011 óta futó, sztoriközpontú, kooperatív kártyajáték digitális adaptálásáról van szó, nehezen lehet Hearthstone klón, főleg, hogy az 2014-es.
2.
2.
Shannaro
Ha csak solo játék lesz, akkor nagyon jól kell megkomponálni, hogy jól tudjon elmesélni egy történetet. De ha megint ugyanazt akarják elmesélni, az levon az értékéből. Azért meglátjuk, mit hoznak ki belőle.
1.
1.
kastorhun
A környezet, kártyák szépek de attól tartok hogy ez is egy Hearthstone klón lesz mint a Elder scroll vagy Fable kártyajátéka.,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...