Februárban jelenik meg a Gravel

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A Milestone bejelentette, hogy az off-road versenyjátékuk 2018 februárjában veszi be a boltokat PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Emellett befutott a karriermód rejtelmeit bemutató előzetes is - bízzunk benne, hogy tartalmas szórakozás lesz!

Noha a Milestone eredetileg idén nyárra ígérte a Gravelt, végül csak 2018. február 27-én landol a boltokban PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Ezúttal egy, a karriermódra koncentráló előzetest kaptunk.

A játékban négy különböző versenytípusban tehetjük próbára jártasságunkat. A Wild Rush-ban bevesszük a vadont, ahol kötött pályán versenyzünk másokkal. A Cross Countryban egy teljesen nyitott terep áll rendelkezésünkre, csupán az ellenőrzőpontokat kell elérnünk a legjobb tudásunk szerint.

A Speed Crossban a valóságban is létező pályákon kell helytállnunk, míg a Stadium Circuitben arénákban kell bizonyítanunk számos ugratóval és szűkös vonalvezetés mellett - az ellenfelünk Justin Evans lesz. Miután mesterekké válunk, a karrier utolsó futamán Sean Walkert kell elpáholnunk.

8.
8.
Samu
#7: Egyetértek az előttem szólókkal, a Dirt4 is csak egy példa volt, black friday-on 6ezret megért, többet nem. Sajnos tényleg csak középszerű játékok vannak a témában, ezért is írtam, hogy lássuk, mit hoznak ki belőle!
7.
7.
mjsilvester
#6: Jol beszélsz!
Lehet fikazni a Milestonet de kérdezem én hol van még más motorcross game vagy utcai motorverseny pl. Ride 2
A játékfejlesztök nem erölködbek nincs felhozatal, ugyan igaz hogy a játékaik éphogy megütik a minimum követelményt, de nincs más csak ez
6.
6.
GAMEROD
Szerintem nem kell minden játéktól maximalista dolgokat várni, nyilván nem egy 22 ezer forintos AAA kategória lesz, de biztosan lesznek olyanok akiknek jó ez is. A Dirt4-ről pedig ne is beszéljünk, egyáltalán nem lett akkora eresztés hogy mérföldkővel tegyük egyenértékűvé.
5.
5.
semike
Ha a Loeb Rally-tol kicsit (mondjuk egyharmaddal) jobb lesz,felőlem jöhet.
4.
4.
Grabowsky30+
Ez a Milestone abból él, hogy a nagyi egyedül meg ajándékot venni az unokának! :D
3.
3.
shorty123
Addig olvastam a cikket, hogy "Milestone"
2.
2.
Samu
Kb. mintha a Dirt 4 kínai klónját látnám (Landrush, Rallycross, Rally, Historic Rally...) Lássuk mit hoznak ki belőle.
1.
1.
mjsilvester
Kiváncsi leszek mi sül ki eből(is).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...