Nagyot frissül a héten a Quake Champions

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 12.
  • Hír
Link másolása
Csütörtökön egy nagyobb frissítésnek örülhetnek a Quake Champions korai vásárlói. Kapunk egy új karaktert Keen személyében, aki a Quake 3-ból lehet ismerős. A vadiúj térkép mellett jönnek a Ranked-meccsek is.

December 14-én élesedik a Quake Champions legújabb frissítése, amely egy csomó újdonságot tartalmaz. Elsőként itt lesz Keen, a sorozat veterán karaktere. A második finomság a Vale of Pnath nevű térkép, amely a Duel és a 2v3-as módokban lesz elérhető. Ezenkívül érkeznek a Ranked-meccsek is, online ranglistával és minden földi jóval.

Mivel közeledben az ünnepek, ezért egy sor karácsonyi kozmetikai elemet szerezhetünk. Többek között ünnepi dekorációkat a Burial Chamberbe, valamint ütős fegyver shadereket és kalapokat minden karakter számára. 

1.
1.
markoci555
a ranked jól hangzik, azt jelentené hogy hasonlóan rossz játékosokkal rakna össze mint engem? Vagy csak egy szimpla highscore listát jelent ahol megnézheted hanyadik vagy?

Bétára mentem és szétaláztak, nem tudom hogy én voltam-e szimplán sz*r, vagy ők a profik, de túl pörgős volt az egész, nem jött vissza semmi nosztalgia a régi quake-ből, ott is hagytam pár szörnyű játék után
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...