Berendelték a The Punisher második évadát

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 13.
  • Cooltúra
Link másolása
A készítők egy gyors Facebook-posztban erősítették meg, hogy második évadot kap a Megtorló önálló sorozata. Azt viszont még nem tudjuk, hogy mikor számíthatunk a folytatásra.

Alighogy kikerült a Netflixre a The Punisher első évada, a készítők a sorozat hivatalos Facebook-oldalán megerősítették, hogy úton a második. Vagy ahogy ők fogalmaztak, hősünk "még csak most kezd belelendülni".

A poszt ezenkívül semmilyen részletet nem árul el, így még csak megközelítőleg sem tudjuk, hogy mikor számíthatunk a folytatásra. A Netflix következő Marvel-produkciója a Jessica Jones március 8-án rajtoló második évada lesz.

10.
10.
imchristailor
#7: #8 #9 Köszi az infót, akkor holnap neki is állok a 7.-től. :)
9.
9.
felegyi
#6: Mint azt már előttem írták, hatalmas fordulatot vesz a felétől kezdve! Sokan írták hogy elnyújtották, de az első 6 rész azért kellett hogy ne egy gore punisher legyen a dologból :)
7.
7.
Yanez
#6: Jujj, akkor a legjobbról maradtál le!!! A sorozat második fele az, ami rendesen beindul, és nem csak!!!
6.
6.
imchristailor
Nagyon vártam a sorozatot és szerintem nála jobb Punishert nem hamar látunk. Mindezek ellenére a 6. részig bírtam nézni. Annyira elképesztően lassú és unalmas. Vannak jó részek..néha. Konkrétan vannak ebben a 13 szaros epizódban nem cannon részek. Akartam szeretni, de hamar beleuntam.
4.
4.
hedzsooo
Netflixen én is megnéztem nemrég a teljes 1. évadot, egészen király volt, valóban
1.
1.
Yanez
Ez az! Nagyon drukkoltam, hogy legyen folytatás, mert ritka ütős egy sorozat!!! Utóbbi idők egyik legjobbja!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...