Vadiúj rádióállomást kapott a Grand Theft Auto V

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 14.
  • Hír
Link másolása
Két év után egy újabb rádióállomással bővült a Grand Theft Auto V, amely a héten élesedett a Doomsday Heist frissítéssel. A mikrofonnál a népszerű hiphop előadó, Frank Ocean csücsül. Már bele is hallgathatunk a zenékbe.

Nem csak a féktelen rablásokról szól a GTA Online legutóbbi frissítése, a Doomsday Heist. Egy teljesen új rádiót hallgathatunk az autókban: ez a Blonded Los Santos 97.8 FM, amit Frank Ocean, Vegyn, a Roof Access és Fed jegyez. 2015 júliusában kaptunk utoljára új rádióadót a játékban, a The Labet. 

A Blondedben a modern hiphop és R 'n' B zenéké a főszerep. Többek között meghallgathatjuk SWV-től a Raint, Frank Oceantól a Crack Rockot, illetve Chief Keeftől a Winnint. Olyan elődadók muzsikáira száguldozhatunk, mint Todd Rundgren, Curtis Mayfield, Aphex Twin, JME, Jay Z, Migos, Marvin Gaye és mások.

Frank Oceantől egyébként a való életben sem áll távol a rádiózás. A Blonded Radio című műsora februárban debütált az amerikai Beats 1-en.

Hallgassunk bele az új zenékbe!

7.
7.
Yanez
#3: San Andreas tényleg rules, ha rádiózásról van szó! Még a 4-ben is voltak jó csatornák, de mondjuk ha friss anyagról kell beszámolnunk, szerintem a Mafia3-ban qurva jó track-ek vannak!
5.
5.
GAMEROD
Őszintén ki nem tojja le a rádiócsatornát, ha az ember olyan zenét másol be a zene könyvtárba amilyet akar, és a játék azt automatikusan megcsinálja rádiós formátumra?
4.
4.
zozo76hun
az itt felsorolt eloadok kozul egyet sem ismerek, igaz nem is hallgatok a mai zajokbol semmit... :)
3.
3.
markoci555
san andreas-ban van még mindig a legjobb rádió, van egy érzésem hogy olyan jó már soha nem lesz
gta5-ben csak pár jó szám volt elszórva, inkább a sajátomat hallgattam
2.
2.
gorbesz
#1: Zsenialis stilus, teljesen egyetertek!
1.
1.
Mortis
miért nem a NightRide? szükségünk van synthwave-re, synthwave az élet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...