Harmadik részt kap a Battlefield: Bad Company?

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 14.
  • Pletyka
Link másolása
Egy friss szóbeszéd szerint nem egy új számozott Battlefield-epizódot kapunk jövőre, a DICE ugyanis a népszerű Bad Company-ágat viszi tovább, így végre elkészülhet a régóta várt harmadik rész.

Ugyan még semmit sem lehet tudni a jövőre megjelenő Battlefield-epizódról, egy AlmightyDaq nevű YouTuber friss videója érdekes szóbeszédet indított el a sorozat következő felvonásával kapcsolatban. A videós ugyanis úgy tudja, a DICE nem az első világháborús vonalat viszi tovább, hanem végre visszatér a Bad Companyhez, és elkészítik a harmadik részt.

AlmightyDaq információi azért is tűnnek egy fokkal hitelesebbnek, mert a Battlefield 1 bejelentése előtt már hónapokkal korábban megjósolta annak érkeztét, témáját és még a helyszínek nevét is. Persze ettől még természetesen érdemes fenntartásokkal kezelni a mostani információkat.

A forrás szerint a Bad Company 3 a hidegháborús korszakban játszódik, többek között a vietnami háború közepén és azután. Ez azt is jelenti, hogy az első két részben megkedvelt csapat jó eséllyel nem tér vissza, ráadásul a fikció ezúttal háttérbe szorul, a svéd stúdió ugyanis a Battlefield 1-re jellemző történelmi hűség mentén dolgozik a kampányon.

A többjátékos mód kapcsán is lesznek változások, ugyanis visszatérnek a kisebb, feszesebb harcokat ígérő térképek, míg a játékmódok ismerősök lesznek, hiszen kapunk Conquestet, Rush-t, Operationst, TDM-et és Dominationt is. A Battlefield 4-ben megismert fegyver-testreszabásra most is lehetőségünk lesz, a járművek pedig tankok, egyéb négykerekű járgányok és helikopterek formájában lesznek jelen.

69.
69.
58.
58.
Dave567
#57: Mert azt is jó volna eldönteni, ki min játszik, mert a konzolos meg a pc tök más volt, több gond volt pcn mint konzolon.
És én a 2db játékot + kieget hozzájuk 32000 ft kb ért vettem.
45.
45.
Dave567
#44: Pontosan, ezért adtam el.
3.ba meg késelni se lehet normális, fél teste az embernek a falba van, és úgy lövöldöz, hitreg bugos, end game dlc-ben elmegy néha a hang, meg stb, na hagyjuk már.
Lehet a többi játékosokat ez nem érdekli, de ilyeneken kicsit kiadok.
HA többet foglalkoztak volna vele, nagyszerű játék lett volna..
44.
44.
lesik20
A BATTLEFIELD 4 EGY ÉVIG SZINTE JÁTSZHATATLAN VOLT PC-N.
43.
43.
KőbányaKispest
#42: Kedvenc multi fps.-em a BF4, Mi az isten bajod van vele nem értem?!
42.
42.
Dave567
#40: Szerinted a 3. miért lett ingyenes?
Lehet pár év múlva rendbe hozták, bár a 3.ra is rá fért volna még néhány patch.
A mocskok miatt buktam egy csomó pénzt, amikor elakartam adni a játékot, Bf3 összes Dlc, Bf4 összes dlc.
40.
40.
KőbányaKispest
"BF4-et elkúrták"

Mivan? Ki kúrta el??? Édes istenem.....
37.
37.
ollie92
Maga a Bad Company egy batlefield spinoff. A régi éra hardlineja. Kis pályák, kevés játékos, szar gunplay, szar mozgás, egész játék belassulva, hosszú TTK, kevés jármű.
Az egész a BF3-al lépett komoly szintre, az a DICE mestermunkája, amit sose fognak meglépni. Kellő tartalom, zseniális pályák az adott játékmódhoz alakítva. Járművek, testreszabható volt minden ami kellett. A "supression" is remek adalék volt a "fedezz én megyek" taktikákhoz. BF4 mindennek a korcs változata, túl sok felesleges faszság, csili vili szar, sok, de ugyanolyan fegyver, rosszabb start mint a BF3-nál, borzalmas, buta pályatervezés. Van benne pár 100 óra, de abszolút nem kedvenc. BF1 elég jó lett, kurva jól optimalizálták és iszonyat szé, csak nagyon casual lett és mégjobban az lesz a minden hónapban kiadott patchekkel. Ami jó volt az elején, nerfelték így nagyon noob barát lett. Nagyon sniper barát, így mindenki a kurva reconnal kempel a sziklák között és senki se teszi a játékban a dolgát. Ezt leszámítva, hiába casual, van benne FUN factor. Következő lehetne WWII, de kicsit komolyabb stílusban, testreszabható beállításokkal.
36.
36.
ollie92
Ha ez igaz, végeztem a Battlefielddel.
33.
33.
lesik20
BC2-ben ingyenes volt a PC-n minden DLC (kivéve persze Vietnam, mondjuk azt most is tudod tolni hivatalos szerveren mégha nincs is meg a kiegészitő)

Amúgy bocsánat de az utolsó 3 DICE játék (Battlefront, BF1, Battlefront 2) LABDÁBA se rughat amit anno a DICE a Bad Company 2-vel csináltak. Mert akkort még nem egy pénzéhes banda részei voltak. Bocsi de ez az igazság.
32.
32.
mestermagyar
#31: Én jobban el voltam foglalva a BFBC1-es ingyen mappel minthogy holmi 3-4 skinen sírjak. :D
31.
31.
mestermagyar
#30: Lol észre sem vettem a válaszod és nem is gondoltam hogy van a másik szépfiú alapján. Ne hagyd magad felhúzni ha valaki nem emlékszik hogy a csilliárd évekkel ezelőtti játékon mi a francot adtak DLC-ként és mit nem.
30.
30.
#29: Hatalmas veszteség lesz, legalább nem tudok majd reagálni az ilyen hazug nyomorékokra.
29.
29.
mestermagyar
#28: Valaki pls bannolja ki mert az inzultálás nem tartozik a beszélgetésbe.
28.
28.
#24: Te tényleg ennyire fogyatékos vagy?
27.
27.
crytek
Az egyik legjobb BF single ezekben volt...jöhet!
19.
19.
Grabowsky30+
#17: Szinte sejtettem! :D :D
18.
18.
Thor Vath
#1: Haha :D Hát peeeeeersze :’D
8.
8.
#7: Ja, hogy te a Dice-nál dolgozol? Mindenki más megvette rajtad kívül. Volt kemény két kozmetika csomag kb, meg a Vietnam és mindegyikért pengetni kellett. Sőt, most kapaszkodj, eddig minden nagy kieg, dlc fizetős volt. Előtte ugyanúgy kellett pengetni a bf2-ben is a négy csomagért.
7.
7.
mestermagyar
#6: De, PC-n minden DLC ingyenes volt. Minden extra map vagy játékmód ingyen jött.
6.
6.
#3: Megsúgom, nem voltak ingyenesek a dlc-k. xd
5.
5.
gorbesz
Ideje volt mar egy hideghaborus temanak, de az europai tersegben levot lehetne jol visszaadni
4.
4.
logic5
3.
3.
mestermagyar
A Battlefield Bad Company 2-t volt a legjobb cím amit toltam a Battlefield sorozatból. A legutolsó EA cím ahol a DLC-k ingyenesek voltak, a kiegészítők pedig felértek egy egész játékkal.


A DICE mindent meg fog tenni hogy jó játék legyen belőle, sajnálom hogy az EA adja ki.
1.
1.
Dave567
Szerintem gyakorolják a játékcsinálást, mert nem megy valami túl jól nekik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...