Hivatalos: a Disney felvásárolta a Foxot

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 14.
  • Biznisz
Link másolása
Vége a találgatásoknak, a Disney hivatalosan is bejelentette, hogy a hetek óta tartó keringőnek vége, sikeresen bekebelezték a 21st Century Foxot is. A felvásárlás 52,4 milliárd dollárba fájt, részvények formájában.

Az üzlet részeként a Disney sikeresen megszerezte (többek között) az X-Men, az Avatar, a The Simpsons, az FX Network és a National Geographic jogait, továbbá a szintén a 21st Century Foxhoz tartozó Hulu 30 százalékos részesedését is.

Bob Iger, a Disney vezére a bejelentés után kiadott közleményében elmondta, nagyon izgatottak, amiért kivételes lehetőséget kaptak, hogy tovább bővítsék amúgy is gazdag portfóliójukat, méghozzá jól ismert és sokak által kedved brandekkel és franchise-okkal. A jövőről nem esett szó, de ez nyilván azt is előrevetíti, hogy az X-Men csapata is csatlakozik majd a Marvel moziverzumához.

17.
17.
#14: Sehova, épp ez az, kiragadnak egy igen apró mikroszálat az egyik régi részből és külön filmet szentelnek neki?
Nagy fantáziára vall, mit ne mondjak.

Engem nem zavart az afro-amerikai szereplő, ilyesmi még a fejemen se ment át, az se zavar ha nincs lézerkard, úgyhogy ezt már alapból se értem, a többit meg végképp, mert mint a blogomhoz is oda van írva:
MAGÁNVÉLEMÉNY

Amúgy is, az önjelölt kritikusokat általában fizetik, nem csak a SW kap maixmális pontokat, hanem rendre majdnem minden szemét.
16.
16.
Mortis
#14: nem értelek. a kritikusok majdnem egyöntetűen imádták az ébredő erőt és a rogue one-t is, ahogy úgy néz ki a Jedik-ket is. akik az általad leírtak szerint belekötnek, azok az elkeseredett rajongók vagy akik tényleg szent küldetésüknek tekintik, hogy a világ legrosszabb filmjeinek kiáltsák ki az új star wars-szokat, de ezeken vagy nevetni kell vagy ignorálni őket.
szerintem sem jók a fennt említett filmek, de kompetensen vannak megcsinálva és szórakoztatóak - a Jedik kivételével, amit sosem szeretnék újralátni.
15.
15.
Onion
Fogunk kapni családbarát, politikai korrekt, multikulturalizmus X-men filmeket.
14.
14.
Chrysh
#5: Mert hova lehetne még helyezni a Rogue One-t? Áruld már el kérlek!

Amúgy én a 7. résznél a néger Jedi, és a Rogue One-nál a nincs lézerkard óta kifejezetten ignorálni szoktam az új SW filmek fikázását, mert lerí sok esetben, hogy az emberek azért szarozzák túlzóan ezeket a filmeket, mert nem tudtak mindenkinek egyenként 100%-osan kielégítő epizódot csinálni, és minden másodpercbe képesek belekötni. Csak ilyenkor elgondolkodom azon, hogy ezek a kritikusok nézték is a filmet teljese terjedelmében, vagy le volt kötve minden figyelmük azzal, hogy a kis kritikusi noteszkébe írták felfelé a hibákat a mozi sötétjében?
11.
11.
RangerFox
#10: Mint mondjuk a Star Wars esetén a Disney előtt és utáni helyzet. nem sokban, de érezhető.
10.
10.
A Fénybenjáró
És ez miben fog megnyilvánulni?
9.
9.
#8: Nem spoilerezek de itt az integritás megsértését más alatt értettem, majd meglátod, bár lehet, hogy más véleményen leszel.
1 biztos, ez már olyan szerintem sose lesz mint a legrégebbiek.
8.
8.
Hab
#5: Mint SW fan régóta az a véleményem, hogy mind a jedik mind a sith-ek tévúton járnak, és két szélsőség. Ha végre vége lesz a Jedi rendnek én csak újjongani fogok örömömben.
Előzményeknél is ugyanekkora volt a felháborodás a rajongói tábor szétszakadása. Szerintem az első két epizód a leggyengébb az összes SW közül, de azoknak is vannak szerethető pillanat.
Blogodat majd vasárnap elolvasom.
7.
7.
kirschakos
Még az Avatar is náluk landolt? :S Basszus! Remélem, hogy hagyják dolgozni majd Cameront azért! :S
5.
5.
#4: Hiszed vagy sem de a régieket én is mind szeretem, sőt még az előzmény trilógiát se gyűlölöm, azt is szeretem a maga módján.
Egy csomó LEGO-t, minden összegyűjtöttem még kisebb koromban, azóta könyveket is.
De amit egyesek csinálnak, azzal, hogy már lassan bármit le lehet nyomni a torkukon már igencsak gyerekes gondolkodás.

Még a Rogue One-ra se mondom, hogy utálom, vannak érdemei, tagadhatatlanul a legsötétebb SW ami valaha készült, ez jó pont, de történetben ez a hovahelyezés igencsak zavaró.
Én úgy látom, hogy a mostani rész már a végső meggyalázása annak ami valaha szép volt.
Nézd meg, blogomat nem is muszáj elolvasni, a magam véleménye, nem akarom, hogy egyetértsenek velem, nyugodtan vitába lehet szállni, ha neked 100 pontos lesz.

De mint az új Thor-nál is, itt is ezt éreztem. Nem tartották tiszteletben a Jedi rend integritását, néhol pedig már abszolút bizarr is volt.
Ez már rég SW.
4.
4.
Hab
#3: Hát igen mi SW fanboyok agymosott barmok vagyunk és mindent bekajálunk.
Nekem mindegyik SW mozi tetszett a maga idején, a hibáikkal együtt. Rebels egyáltalán nem fogott meg, Clone Wars meg csak elvétve.
Imádom ezt az univerzumot és mint az EU is mutatja nagyon sok lehetőség van benne. Persze mindig lesznek olyanok akiknek nem tetszik, de Mark Hamill is megmondta, hogy ezek csak filmek és nem lehet mindenkinek megfelelni.
Ha láttam a filmet majd elolvasom a blogodat.
1.
1.
Hab
Eljött az apokalipszis. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...