Visszatér a Burnout Paradise?

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 15.
  • Pletyka
Link másolása
A brazil GamePress oldala jelentette, hogy a jövőre tizedik születésnapját ünneplő Burnout Paradise újrahangszerelt változata felbukkant egy viszonteladó oldalán. Az EA állítólag már lépett és leszedették az adatlapot.

Jövőre lesz tíz esztendeje, hogy utoljára Burnout-játéknak örülhettünk. Az akkor megjelent Burnout Paradise azonban, úgy néz ki, visszatér, méghozzá egy PlayStation 4-re és Xbox One-ra felújított kiadásban.

A hírt a brazil GamePress oldala hozta le, miután egy szintén brazil viszonteladó oldalán felbukkant a felújított kiadás adatlapja. Az időközben eltávolított oldal nemcsak a platformok listáját, de a megjelenés időpontját is tartalmazta, ami szerint 2018. március 1-jén jelenhet meg a Burnout Paradise Remastered.

4.
4.
mjsilvester
#1: Néha boxon elinditóm pár percre......amúgy egyetértek...
3.
3.
mohaneji
2.
2.
crytek
Rallysport Challange-et hozzák vissza az kegyetlen jó volt anno
1.
1.
Nothing
Nagyon vissza kéne már térnie ennek a zseniális szériának - más kérdés, hogy véleményem szerint a Paradise pont egy - részben - elhibázott koncepció volt. Mármint egy ilyen iszonyatos tempójú versenyszisztémát sandbox környezetbe helyezni önmagában okés dolog, a probléma csak az, hogy a java ennek a terepnek városi környezet volt, szűk utcákkal, kilencvenes kanyarokkal, levágásokkal, sok eventnél előre kijelölt útvonalakon, azaz, miközben kifolyik a szemed a sebességtől, még azt is skubiznod kell, hogy jó helyen kanyarodtál-e le stb. - mintha fognád a GTA5-öt pl. egy üldözéses missziónál és az ötszörösére gyorsítanád a tempót. Konkrétan játszhatatlan lenne.
Ironikus módon ahogy nagyobbá vált a terep, számomra úgy lett egyre szűkebb a konkrét gameplay mozgástér. Olyan érzés volt játszani, mintha egy telefonfülkében kéne hegedülnöm. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...