Burnout Paradise Remastered PC, PS4, SW, XBOXONE

Remasterelt kiadást kapott a Burnout Paradise. Felújított grafika, és minden jóság van itt!
1706715000

Lehetséges, hogy új Burnout-játék érkezik

Ki ne emlékezne a Burnout-játéksorozatra, kiváltképp a Paradise-ra, aminek felújított változatát a Stellar Entertainment készítette. Most lehetséges, hogy egy új Burnout-játékra tettek utalást a fejlesztők.
1669652776

A Criterion szívesen készítene újra Burnoutot

Pár napon belül kigurul a Criterion garázsából a Need for Speed: Unbound. Habár a stúdió ezzel újra átvette a franchise feletti gyámságot, szívesen visszatérnének a Burnout-sorozathoz is.
1598364000

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.
1592676000

Switchre is begurult Burnout Paradise Remastered

A tegnapi nappal végre Nintendo hordozható konzoljára is ellátogatott a szebb időket megélt Burnout-széria utolsó darabjának újradolgozott verziója, a Burnout Paradise Remastered.
1592200800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten erős hétnek nézünk elébe, legalábbis az elmúlt időszakhoz képest mindenképpen üdítő az a változatosság, amit a játékmegjelenéseket összegző listánkon látni. Persze azt is tudjuk, hogy a többség mire szavaz majd.
1592114400

Burnout Paradise - mozgásban a Switch-verzió

Jövő héten kerül boltokba a Burnout Paradise Remastered Nintendo Switchre szabott kiadása, az Electronic Arts pedig egy új gameplay trailerrel igyekszik felhívni erre a játékosok figyelmét.
1591372800

Újabb EA-játékokkal bővült a Steam

A tavalyi ígéreteihez hűen elkezdte Steamre is átpakolni az eddig Origin-exkluzivitásban tartott játékait az EA. Valamint továbbra is tervben van, hogy az Origin Access is ellátogat a Valve platformjára valamilyen formában.
1588755600

A live service új löketet adott az Electronic Artsnak

Lezárta 2020-as pénzügyi évét az Electronic Arts. A kiadó a bevételei javát a live service-játékaiból nyerte, és sokat szépített a tavalyi évhez képest. Mivel új év kezdődik, egy picit abba is beleláttunk, mit terveznek jövő áprilisig.
1588399200

Júniusban gördül be Switchre a Burnout Paradise

Hamarosan újabb platformot hódít meg a Burnout Paradise Remastered, a Criterion versenyjátéka ugyanis a Nintendo Switchen is tiszteletét teszi majd. A felturbózott látvány és a rezzenéstelen framerate innen sem hiányozhat.
1585238400

Nintendo Direct Mini - félórányi bejelentés érkezett

Bármiféle előzetes csinnadratta nélkül új Direct-adással jelentkezett a Nintendo. A majd' félórás műsor számos megjelenési dátummal, pár azonnali megjelenéssel és egy halom hírrel kedveskedik a Switch-tulajoknak.