Újra mozog a Darksiders III

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 16.
  • Videó
Link másolása
Néhány hónapos csend után a THQ Nordic újra megmutatta a Darksiders III-at. Ezúttal az Apokalipszis harmadik lovasával, Haraggal csapunk szét az ellenség között, a Hét Főbűn nem maradhat megtorolatlanul!

A Darksiders III posztapokaliptikus környezetben játszódik, a Mennyországból indulunk és fokozatosan a pokol legmélyebb bugyraiba süllyedünk. Az IGN által közzétett új videóból kiderül, hogyan küzd Fury a veszedelmes Lava Brute ellen.

Ezúttal is hatalmas nyitott pályákat fedezhetünk fel, a cél az, hogy visszaállítsuk az egyensúlyt a jó és a rossz között. Ehhez ostorunk lesz a legnagyobb segítségünkre.

A játék jövőre érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

9.
9.
Necreon
Nos az első videó óta sokat lépett előre külsőségekben, de a harcrendszer mêg mindig nagyon butának fest (van egy 3-4 hites autoattack chain és ennyi a két videó alapján) és a kamerába csapó ostor effekjêvel fedik.

Az engine váltás jót tett, a DS2-ben rosszul voltam már attól hogy olyan mint ha kirúgott WoW designerek fejeben járnék, az új engine ezt azért rendesen fedni látszik.

Meglátjuk, sok a kérdőjel még. Én pl. a DS1-et nagyon szerettem, de a DS2-t nem. 90% abból a játékból annyi hogy a Halát az utolsó random WoW törpe meg senki csontvázak csicskáztatják, keress 3 kulcsot hogy kinyíljon egy ajtó ami mögött van egy erekje amube kell 3 valami, a 3 valamihez 3 út vezet 3 ajtóval, mindegyikhez keress 3 kulcsot... Ugh, mennek a pitsába ezzel. A kibebszott Halállal akarok játszani nem egy morcos kifutófiúval.

Plusz az összes PC port egy roncs, az akkor még friss PS4 Slimeket is évekig ósszeomlasztotta, Pro-t is, sose javitották (Sony 5.0.1 firmware óta mondjuk jó Slimen, most hogy ingyen van karácsonyra Plus mellé volt alkalmam utóbbin is próbálni, 4-5 óra gond nélkül szóval feltételezzük ott is jó már).

Szóval nagyon erősen fenntartásokkal kezelendő meg feláron se kategória nálam.
8.
8.
kastorhun
Az első részét imádtam, a második részét még jobban, és ez k*rva jól néz ki, sokkal jobban mint az első videón.
7.
7.
Banderas
Nekem a videó nézése közben pont a PoP TT jutott róla eszembe. Meg a mozgása is majdnem ugyan az nem csak a fegyver.
6.
6.
RangerFox
Nagyon hangulatos, szépült is a játék az előző videókhoz képest. Várós, addig remélem be tudom pótolni az első 2 részt.
5.
5.
markoci555
k*rva jól néz ki, tiszta hülye vagyok hogy még mindig csak parkoltatom a 2 részt a steam könyvtárban... nekilátok nemsoká
4.
4.
Chrysh
#2: Valahogy így voltam vele én is anno, szóval remélem, hogy inkább az első rész hangulatát kapja el. A 2. résznek nem tett jót a túlzottan nyitott világ, mert így elég sok üresjárat volt benne, ami nagyon unalmassá tette azt a részt számomra.
3.
3.
almaspite
mocsok jó volt mind a két rész. Emlékszem a dark sider 2-vel egész hétvégén elvoltam, csak az arénában.
2.
2.
Darksiders84
Végre már valami róla már kezdtem rugózni hogy miért nem mutatnak régóta semmit.Nekem nagy kedvencem volt és rohadtul várom ezt a részét jövőre. Az első részét kétszer végigvittem akkoriban számomra nagyon betalált úgy ahogy van. A második már nem annyira vált emlékezetessé. Szerencsére van bőven mit várni 2018-ban is.
1.
1.
Tegnap előtt fejeztem be a Warmaster kiadást az első részből. Az előző generáció egyik legjobban alulértékelt játéka szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...