Mi történt a Switch-re készülő Pokémonnal?

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 17.
  • Pletyka
Link másolása
Az Eurogamer még tavaly novemberben szellőztette meg, hogy a Nintendo Switch-re is kiadja a Sun/Moon epizódok bővített változatát. Ahogy a mellékelt ábra mutatja, az átirat nem érkezett meg, és most már azt is tudjuk, miért.

A tavalyi pletykák szerint a projekt Pokémon Stars címmel futott, és a Sun/Moon epizódok kibővített, illetve felturbózott változataként érkezett volna a boltokba idén karácsonykor. Az Eurogamer a minap utánament annak, hogy miért várat magára a premier, és hogy mire készülnek jelenleg a kiotóiak.

Nos, a lap szerint a Nintendo már a tavalyi év végén úgy döntött, hogy enged az eredeti terveiből, és az elmúlt hónapok is igazolták, hogy jól tette. A Nintendo Switch például óriási siker lett, a konzol már 10 millió eladott példánynál jár, így nem volt szükség rá, hogy az új Zelda és Mario mellé még egy Pokémont is belepasszírozzon a cég az idei évbe.

Mindez azért is kapóra jött, mert a Nintendo láthatóan eltökélte magát, hogy a Switch premierje ellenére gőzerővel tolni fogja a 3DS szekerét. Így a Pokémon Stars helyett a Pokémon-csapat egy része a Sun/Moon Ultra-kiadásával foglalkozott, amely a kézikonzol egyik legfontosabb címe a karácsonyi időszakban.

A legfontosabb érv mégis az volt a halasztás mellett, hogy a Pokémon Stars sosem jelentett valódi előrelépést a sorozat számára, jóllehet az átirat lett volna az első Pokémon-játék, amely maga mögött hagyja a kézikonzolokat egy erősebb (igaz, hordozható) masina kedvéért. Az Eurogamer szerint az új részt jövőre mutatják be, és a lap várakozásai szerint jóval több meglepetést tartogat a rajongók számára, mint eredeti formájában - amikor lényegében egy 3DS-re készült játék portja volt.

5.
5.
Csoki80
#4: Akkor a ps4 meg PC, ha leredukálunk mindent ez a két verzió marad :-)
4.
4.
user101
#3: Ez nem konzol, hanem tablet ( kérdezd meg az nVidiát, hogy mi is ez valójában :) és annak sem a legerősebb , de mindegy, ettől még jó ! :D
3.
3.
Geribácsi
#2: Pontosan, a világ legerősebb hardvere ami kézi konzolban található :D
2.
2.
XuChi
#1: WTF ???? Kicsit félrefogalmaztál....., max a legerősebb hordozható kézi konzolja, de nem a legerősebb hardvere!!!!
1.
1.
Geribácsi
A világ jelenleg legerősebb hardvere megérdemelne egy saját pukimúnt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...