Lengyelországban nyit új stúdiót az Infinity Ward

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 17.
  • Biznisz
Habár az év elején még leépítések voltak a Call of Duty-sorozatot elindító Infinity Wardnál, a fejlesztőcég most terjeszkedni készül, és a tehetséges csapatokban amúgy sem szűkölködő Lengyelországban nyit új stúdiót.

Új stúdiót alapít az Infinity Ward a lengyelországi Krakkóban. A nemes egyszerűséggel csak Infinity Ward Polandnek hívott csapat kutatás-fejlesztést végez majd, tehát aktívan valószínűleg nem igazán folyik bele az éppen futó Call of Duty-projektekbe.

Ennek ellenére szorosan együtt fog működni a Los Angeles-i brigáddal, aminél egyébként épp az idei évben történtek leépítések. Az Activision Publishing az alkalmazottai 5 százalékát küldte el februárban, ami az Infinity Ward esetében húsz embert jelentett.

16.
A Jeti
#15
Ne nézz több konteós videót yt-on! :D
15.
user101
Lőttek a Cyberpunk'77-nek... :( Direkt oda mennek, felnyomják a fejlesztői költségeket és ezzel kicsinálják a CD-Projectet ... Zseniális, ha nem tudsz jobbat csinálni akkor intézd el a konkurenciát... :)))
13.
A Jeti
#12
A TF2 valóban nagyon jó játék lett. A játék azzal lett eltolva, hogy nem jött a multijához tartalom, legalábbis baromi kevés.
11.
A Jeti
#9
A scifi rész is jó volt. Remélem a stúdiótól jön a következő MW vagy Ghosts folytatás, természetesen egy MW2 remastereddel egyetemben.
10.
kopic
400 ember dolgozik ennél a hulladék studional ?! És nem sikerül összerakniuk egy értelmes CoD reszt MW3 óta...No komment
8.
A Jeti
#7
Ezt is tudjuk már, mert kismilliószor elismételgetitek.
6.
ollie92
Várható volt, hogya CDPR sikere után az amcsik betörnek lengyelbe. Játékaikat harmad áron fogja hegeszteni a minimálbéres lengyelek.
4.
north
Infinity Ward Poland aka City Interactive
3.
Zisten
400an dolgoznak náluk és ilyen munka kerül ki a kezükből?
Szégyen!
1.
crytek
Cod 1-2 remastered + 3 újrakiadása mindenre.. Kezdetnek ez elég lenne :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...