Lengyelországban nyit új stúdiót az Infinity Ward

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 17.
  • Biznisz
Link másolása
Habár az év elején még leépítések voltak a Call of Duty-sorozatot elindító Infinity Wardnál, a fejlesztőcég most terjeszkedni készül, és a tehetséges csapatokban amúgy sem szűkölködő Lengyelországban nyit új stúdiót.

Új stúdiót alapít az Infinity Ward a lengyelországi Krakkóban. A nemes egyszerűséggel csak Infinity Ward Polandnek hívott csapat kutatás-fejlesztést végez majd, tehát aktívan valószínűleg nem igazán folyik bele az éppen futó Call of Duty-projektekbe.

Ennek ellenére szorosan együtt fog működni a Los Angeles-i brigáddal, aminél egyébként épp az idei évben történtek leépítések. Az Activision Publishing az alkalmazottai 5 százalékát küldte el februárban, ami az Infinity Ward esetében húsz embert jelentett.

15.
15.
user101
Lőttek a Cyberpunk'77-nek... :( Direkt oda mennek, felnyomják a fejlesztői költségeket és ezzel kicsinálják a CD-Projectet ... Zseniális, ha nem tudsz jobbat csinálni akkor intézd el a konkurenciát... :)))
10.
10.
kopic
400 ember dolgozik ennél a hulladék studional ?! És nem sikerül összerakniuk egy értelmes CoD reszt MW3 óta...No komment
6.
6.
ollie92
Várható volt, hogya CDPR sikere után az amcsik betörnek lengyelbe. Játékaikat harmad áron fogja hegeszteni a minimálbéres lengyelek.
4.
4.
north
Infinity Ward Poland aka City Interactive
3.
3.
Zisten
400an dolgoznak náluk és ilyen munka kerül ki a kezükből?
Szégyen!
1.
1.
crytek
Cod 1-2 remastered + 3 újrakiadása mindenre.. Kezdetnek ez elég lenne :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...