Készül a Dark Souls-kártyajáték

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A sikeres Dark Souls-társas után a Steamforged Games csapata úgy látja, kártyajáték formájában is működőképes lehet a From Software videojátékának koncepciója.

Még tavaly indította el a Steamforged Games csapata azt a Kickstarter-projektet, aminek keretein belül szerettek volna pénzt gyűjteni egy Dark Souls-társas létrejöttéhez. A rajongók annyira lelkesek voltak, hogy a kért összeg többszöröse gyűlt össze, úgy 3,77 millió font. A premier óta pedig sem a társas, sem a játék népszerűsége nem hagyott alább, így a csapat most úgy döntött, kártyajáték formájában is megörökítik a From Software sötét fantasy univerzumát.

A 400 kártyából álló pakli alapvetően egy kooperatív játék lesz, ahol maximum négy főig lesz lehetőségünk kipróbálni magunkat. A játékmenet hasonló koncepción alapszik majd, mint maga a videojáték, vagyis lelkek gyűjtögetésével kell tapasztalati pontokat szereznünk, hogy aztán a méretes szörnyeket (Vordt of the Boreal Valley, Abyss Watcher, Pontiff Sulyvahn, High Lord Wolnir) legyőzve szerezzünk újabb és újabb lootokat.

A csomag hamarosan készen lesz, így nemsokára meg is lehet majd vásárolni, de az egyelőre rejtély, mennyibe is fog kerülni.

5.
5.
Drazhar
#3: Ez legalább "offline" játék lesz, nem tudom mi a gond vele.
Azt pláne nem, hogy a Heartstone hasonlat, hogy jön ide :D
Egyébként régóta tudni, hogy lesz, és a Bloodborne játékhoz hasonlóan 10e Ft körüli áron fog mozogni.
4.
4.
princeps27
#3: Ezek közül sok jól is sikerült, nem értem hol a próbléma.
3.
3.
Death-Wanderer
#2: Ez eddig nekem is világos csak hogy most kártya játékról van szó. Nem azt mondom hogy előtte nem voltak csak már lassan minden játékból kártyajátékot készítenek. Làsd witcher, Dark Souls, es sorolhatnàm.
2.
2.
TDavid22
#1: Ha nem ismered a társasjátékokat akkor ne ítélkezzél fölöttük mert ennek annyi köze van a HeartStonehoz mint a Doomnak az Age of Empire játékhoz (mind a kettő PC-n fut).
Ja és azt is megsúgom hogy a HeartStone előtt is rengeteg kártya játék volt (Magic, Hatalom Kártyái, Vampire és még sorolhatnám).
1.
1.
Death-Wanderer
istenem..... Nem hiszem el 1 idiota elkezdte. mostmàr mindenkinek pakli kell. Nem tudom... a HeartStone kàrtyajàtékbòl nem akarnak kàrtyajàtékot?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...