Ingyenes a Watch Dogs és a Layers of Fear

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 19.
  • Akció
Link másolása
A kiadók továbbra is ajándékokkal halmozzák el a nagyérdeműt, mára is jutott két ingyenes játék. A Ubisoft ezúttal a Watch Dogsot dobja hozzánk PC-n, de térítésmentesen tölthető a Humble Store-ból a tavalyi év legjobb horrorjátéka is.

Decemberben egy sor nagyszerű játékkal lepett meg minket a Ubisoft. A sort a World of Conflict című RTS nyitotta, majd a hónap közepén megkaptunk az Assassin's Creed IV: Black Flaget is. Mától azonban a Watch Dogs is csatlakozott a listához. Mindhárom játékot december 23-ig tehetjük magunkévá ingyen és bérmentve!

Mindössze egy Uplay-fiókra lesz szükséged hozzá, és egyetlen kattintással a könyvtáradhoz adhatod a játékokat.

A másik versenyzőnk a Bloober Team 2016-os horrorjátéka, a Layers of Fear. Az anyag a Humble Store-ból tehető magunkévá a következő két nap során. Miután a játékot a kosarunkba tettük, csak a fizetésre kell kattintanunk, de ezúttal nem vonnak le pénzt. A játék Steam-kódját emailben küldik ki. Emellett megkapjuk a digitális betétzenéket is.

A Layers of Fear egy viktoriánus korabeli kúriában játszódik. Egy őrült festő elméjét térképezzük fel, kideríthetjük, mi történt a művész családjával, miközben be kell fejeznünk a remekművünket. A folyosók és a szobák elrendezése folyamatosan változik, és az elme legsötétebb bugyraiba merülhetünk el.

3.
3.
KőbányaKispest
Szerencsétlen Watch Dogsot már vagy 4-ére adják ingyen. Bedobják az ingyen húsba, csak hogy több legyen az uplay inaktiv fiók.
2.
2.
Bauff
1.
1.
crytek
Ez így ennyi.. Hasnló koncepcióban ugrik majd be a WD 2 és Wildlands is... Örülhetünk, hogy ilen kiadók vannak :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...