Layers of Fear PC, PS4, XBOXONE

A Bloober Team túlélőhorrorja, melyben egy őrült festő elméjébe látogatunk el.

A Bloober Team felhagy a pszichológiai horrorjátékok készítésével

A Layers of Fear felújított és kibővített változata június közepén jelent meg: a fejlesztők szerint ekkor lezárult egy korszak.

Nyáron érkezik a Layers of Fear enyhén átnevezett újrázása

Ismét csupán Layers of Fear címen érkezik a Bloober Team horrorjátékainak az újrázása. Az Unreal Engine 5-re ültetett csomag új trailert és júniusi megjelenési dátumot kapott.

Következő játékát teaseli a Bloober Team

A Layers of Fear-játékok és a The Medium mögött álló Bloober Team készen áll következő címének leleplezésére. Az érdeklődés felkorbácsolására szánt bejegyzésük alapján továbbra is maradnak a horrornál.

Valami készül a Layers of Fear háza táján

A Bloober Team számára a Layers of Fear volt az egyik úttörő játék, így nem csoda, hogy már egy folytatás is született hozzá. Egy rejtélyes kedvcsináló felbukkanása alapján úgy tűnik, hogy vissza fogunk még térni az őrült festők világába.

PS VR-ra is megjelenik a Layers of Fear

Kezdhetik bekészíteni a tiszta alsóneműt a PS VR-tulajok, hiszen hamarosan az ő platformjukra is megérkezik a Bloober Team túlélőhorrorja, a Layers of Fear. A megjelenés tényleg nagyon közel van: április végén már indulhat is a rettegés.

Megérkeztek az Epic legfrissebb ajándékai

Már tölthetőek az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai. Ezúttal a Layers of Fearrel melegíthetünk a halloweenre, és az agyunkat is megtornáztathatjuk a Q.U.B.E. második részével.

Humble Monthlyban a Kingdom Come: Deliverance

Melyhez kapásból hozzácsapják még a Surviving Marsot is, szóval a júliusi után az augusztusi ajánlat is meglehetősen vonzónak ígérkezik. Ráadásul időközben még egy konzolos akciót is találhatunk a Humble Bundle oldalán.

Péntekig ingyenesen tölthető a Layers of Fear

A PC-sek egy újabb játékra tehetik rá a mancsukat teljesen díjmentesen. A Bloober Team belső nézetes pszichológiai horrorja, a Layers of Fear pár napig fizetés nélkül kattintható le a Steam könyvtárából.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékok, mi pedig szokás szerint listába gyűjtöttük a következő napok legfontosabb premierjeit. Szerencsére ezúttal is kövér a felhozatal, egyik platformon sem fogunk unatkozni.

Megvan, mikor költözik Switch-re a Layers of Fear

A szeptemberi bejelentés után a Layers of Feart fejlesztő Bloober Team végre bejelentette, mikor is költözik Nintendo Switch-re a játékuk. Sokat már nem kell várni, mert ebben a hónapban lesz a debüt.