Trailert kapott a Soldado és az Ocean's 8

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 20.
  • Cooltúra
Tegnap befutott a 2015-ben bemutatott Sicario folytatásának, a Soldadónak az első előzetese, ami mellé egy könnyedebb film, az Ocean's 8 első trailere is betársult. A hajtás után mindkettőt megleshetitek.

Ocean's 8: Az évszázad átverése

Megérkezett az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi mellékágának szánt Ocean's 8 első előzetese, és nem vagyok benne biztos, hogy a filmet övező gyűlölethullámok ezután lecsendesednek majd. A spin-off laza szálakkal, de tényleg kapcsolódni fog majd az eredeti történethez, így több jól ismert szereplő is felbukkan a csajos moziban, a szálakat mozgató Sandra Bullock pedig ugye Danny Ocean rokona. A filmet Az éhezők viadala és a Pleasantville rendezője, Gary Ross dirigálta, a forgatókönyvet pedig Olivia Milch írta. A szereplőgárda egyébként most is nagyon impozáns, hiszen Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna és Helena Bonham Carter alkotják majd a nyolcast.

A hazai mozik június 7-én mutatják be a filmet.

Soldado

A 2015-ben bemutatott Sicario - A bérgyilkos nem igazán kapott olyan lezárást, ami indokolná a folytatást, ráadásul a rendező Denis Villeneuve és Emily Blunt is nemet mondott arra, hogy visszatérjen. A kétségeinket azonban azonnal szertefoszlatta az első kedvcsináló, ami legalább olyan kemény és feszes filmet ígér, mint amilyen az első rész volt. Szerencsére Josh Brolin és Benicio Del Toro visszatérnek, a forgatókönyvet pedig az a Taylor Sheridan jegyzi, akinek mostanában olyan filmeket köszönhettünk, mint a Wind River - Gyilkos nyomon vagy A préri urai.

A Soldadót 2018. június 29-én mutatják be a tengerentúlon.

22.
22.
m3gtr
Kim Karadshian, Rihannnnannnanna, asszem ennyi elég is ebből a pc fosságból.
20.
20.
Juha
#8: Én már kaptam, pl. olyat, hogy nézzek meg valamit youtube-on, és kitárul előttem a világ. Úgysem néztem volna meg, de még a linket is elfelejtette odatenni a kicsicsíra, szóval ennyit róla.
19.
19.
Macifasz
A Sicario 2 nagyon jól fest, de ez az Ocean's 8 annyira egy erőltetett szarnak néz ki, hogy az valami elképesztő. Végig ásítottam ezt a 2 percet. :-/ A trilógiát imádom, de ez tuti kimarad nekem.
15.
15.
#14: Amúgy volt nagyon régen egy tag, Cristiano, Yanez azt hiszem egy interjút is csinált vele.
Rendre minden komment alá odaírt valamit, mindig ugyanazokat:
-megveszi, várós
Végül moderálták, szerintem az is ugyanaz volt.
Ezek a trollok külön jelenségek XD
14.
14.
#12: Nemrég én is írtam egy szépet az egyik itteni formának és utólag elszomorított, hogy semmi Cristianos zsenialitás nem került bele. Csak indulat és semmi figyelmeztetés."ugy járnál mint a gyerek aki ellopta a füvemet
karddal szakítottam le mind a két karját!!! "
12.
12.
#9: Azok a privátok tényleg.
Mint egy igazi hősszerelmes, megírta:
-olyant ülytök fogjaid kiesnek percek alatt, körmeid szakíjtom le.
11.
11.
#9: Biztos sokat kimoddoltak neki XD
De az ilyenek olyanok mint a főnix, feltámadnak hamvaiból is.
Biztos valami nagy dobásra készül, gyártja százával az email címeket.
Azt majd mikor berobban...
9.
9.
#8: Néha, mikor unatkozok rendesen olvasom a költeményeit. Hiányzik, mint ahogy fakjee/parázsvagyok8éves guszti avatarokkal. Vagy amikor pacsirta beszélgetett magával 3-4 különböző accról. Annyira hiányzik a kreativitás, mint a szerkesztés gomb.
8.
8.
#4: Mennyibe, hogy a Pacsirta név mögött is Cristiano bújik meg? .)
Fogadni mernék, de már félek, mert a végén még kapok egy nagy adag privátot telis-tele fenyegetésekkel X'D
5.
5.
Várós mindkettő, az elsőre viszek magammal egy kisebb csaj klánt is viszont, a másodikra egyedül ülök be.
Nem tudom, miért hittem, hogy a Blade Runner 2049-re jó ötlet 3 lánnyal beülni mai napig se, azóta óvatos vagyok, mert nélkülük talán a film is jobban tetszett volna.

Viszont az Ocean felélesztésének nagyon örülök, impozáns kinézete és Gary Ross dirigálja, aki a Hunger Games-t útjára indította?
Első rész mai napig a kedvencem, bárki bármit mond.
2.
2.
Ezt az Ocean's... sorozatot annyira zseniálisan kifigurázta a SP :D Imádom azt a részt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...