Előbbre hozták STALKER megjelenését

  • Írta: Daks
  • 2006. október 6.
  • Hír
Link másolása
A THQ friss közleményében olvasható, hogy a fejlesztők tudják tartani a 2007 első negyedévre kitűzött megjelenési dátumot, sőt talán hamarabb is végeznek.
A THQ friss közleményében olvasható, hogy a fejlesztők tudják tartani a 2007 első negyedévre kitűzött megjelenési dátumot, sőt talán hamarabb is végeznek.


Jelen helyzet szerint már 2007 legelején megjelenhet a STALKER: Shadow of Chernobyl, amit persze sokan fenntartásokkal kezelnek. A játék először 2004-re lett kiírva, majd folyamatosan fél éves csúszásokról értesített minket a kiadó, de úgy néz ki, hogy végre rendeződnek a dolgok és tényleg megjelenhet az immáron 1739 napja főállásban fejlesztett STALKER. Reméljük nem gondolják meg magukat!
10.
10.
Carbon
van aki olvas itt gamestart?

9.
9.
Gerryy
Mibe fogadok h késni fog:D
8.
8.
wasaby44
azért szólhatnál hogy neked még hétvégén 21:00-kor pizsomalövés (de ratyi)...
7.
7.
wasaby44
jaaaj sz.piiit súlyosan értelmi fofyatékosok kíméljenek... ja meg gyere már msn-re rég nem beszéltünk xD
6.
6.
dr3l
engem ez már semennyire sem érdekel. amit ennyi ideig csinálnak, az szar.
5.
5.
hunlord
Másfél éve azt mondták, hogy még készítik a játékhoz a videókat és 8 hónap múlva megjelenik... Ezek után ez csak valami vicc lehet...:)
4.
4.
szpiiit
-1739 nap???? az nem sok egy kicsit?

-meg hát gondoljatok csak bele. 2004ben ha ez ki jött volna szerintem nem is nagyon bírták volna a gépek, hiszen nagyon szép grafja van. a mostani időkben már azért nem lesz akkora duranás(grafikailag). Persze nagy lesz mert nagyon sokan várják,várták, és várni fogják... én is:P De azért enyit elpöcsölni egy játékal már sokkal hamarabb is kiadhaták volna, csak ugye a fejlesztők versengtek hogy ki is adja ki... a respect-ről szól it minden....na meg a pénzről!!!!!
3.
3.
villko
Na remélem ez a kijelentés már tényleg nem kamu már annyiszor eltolták , hogy az már nem igaz, csak ne hogy a játék rovására menjen. Igaz a prey is 10 év után jelent meg és az se volt rossz:)
2.
2.
skiz0
nah végre vmi jó hír... :)
1.
1.
Unrad
Persze, elöbbre hozták, csak ki tudja minek az árán. Ez már csak egy nagy vicc lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...