Negyed óra a Kingdom Come-mal

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 21.
  • Videó
Link másolása
Kövér gameplay videó érkezett a Kingdom Come: Deliverance-hez, amelyben hősünk azt a küldetést kapja, hogy felderítse egy magyar banditákból álló csoport táborát. Többféle megoldás is elvezethet a sikerhez.

A középkori Csehország nem éppen veszélytelen, erről hősünk is meggyőződhet, amikor útonállók támadják meg a küldetése célja felé tartva. A neheze viszont odébb van, a feladatunk ugyanis az, hogy felderítsük a magyarok táborát. A módszer csak rajtunk múlik: lopakodva és karddal is sikerrel járhatunk.

A Kingdom Come: Deliverance február 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

7.
7.
Őrnagy
#6: Ja, már utánaolvastam : )
6.
6.
Őrnagy
Szép. De ugye ez nem online multiplayer?
5.
5.
FrankBlack
#3: Ó mennyit játszottam azzal is. Meg a játékteremben a Knights of the round-al, majd később MAME-n keresztül pc-n. Megyek nyomok is vele egy menetet :D

https://www.youtube.com/watch?v=9IpDiAPxeW0
3.
3.
GAMEROD
Az biztos hogy a Defender Of The Crown óta ez lesz az első normális középkori játék. A Thief Deadly Shadows még hajazott erre de az már nagyon horror fantasy műfaj lett, nem valóságos.
2.
2.
FrankBlack
Az eddig látottak alapján úgy tűnik egy régi gyerekkori álmom válik valóra ezzel a játékkal. Nagyon vágytam már egy ilyen középkori, lovagos, kardozós játékra, ami first person nézetű ow, és nem fantasy, hanem valós világban játszódik. Végre egy játék, ami ebben a korban játszódik, de nincsenek benne varázslók, szörnyek, sárkányok. „Dungeons, and No Dragons”. Számomra a helyszín telitalálat, az atmoszféra, a grafika lenyűgöző. Az nem túl kötött ow játékmenet pedig a kedvencem.

A first person kardozás itt nagyon durván jól néz ki. Valahogy egy gyerekkori kedvencemet, a 89-es Iron Lord-ot juttatja eszembe, amit még C64-en, Amigán játszottam, és amit az Ubisoft adott ki.
1.
1.
hedzsooo
Nagyon jó a 2 kommentátor + a magyar szövegek is benne, haha. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...